Casa > Exposició > Contingut

desmuntar els fogons de cuina per a taulells de granit

Jun 14, 2017

En la vida no es pot separar de l'aplicació de l'aigua, mentre que l'aigua s'utilitzarà en els lavabos de la cuina sense descans , l'elecció del flume té molta atenció, això afectarà directament l'ús de l'efecte vital de la gent. Molts amics poden no saber l'elecció de la pileta, si l'elecció no està en les paraules, pot afectar a les persones. Llavors, quines són les habilitats de l'elecció de la pileta? Els amics poden fer referència al següent.

Selecció de lavabos-passos per seleccionar descomptar els embornals de cuina

La forma de la pica és variada i s'assembla a la de dalt. Alguns d'ells són més comuns en ranures individuals o dobles. Per tant, abans de la compra, és millor pensar amb claredat sobre l'ús de les seves necessitats domèstiques, probablement les especificacions.

p201612150950132294585.jpg

El flux és relativament bo, ja que en el temps de cocció es poden rentar fruites i verdures, els laterals poden rentar olles i paelles, no han de moure les coses a l'abeurador per eliminar, poden estalviar molt de temps. Si es tracta d'un canal únic, serà més molest. Ara bé, moltes de les dues ranures també són molt petites, de manera que la cuina no ha de preocupar-se per la mida del problema.

Ara, la funció d' enfonsament de la cuina és molt completa, alguns tindran una ranura extraible, una placa de drenatge, etc. Tanmateix, és millor no triar massa aquestes característiques. Gastar més diners no diuen, en el curs de l'ús, també trobareu que aquest tipus de coses a seguir és molt molest, però el lloc de drenatge encara pot tenir, directament a la pica a l'interior és bo. Podeu posar una bona copa de fruites o alguna cosa així.