Casa > Exposició > Contingut

undermount la pica de cuines 16 mesurar

Jun 13, 2017

Com podem mantenir laundermount la pica de cuines 16 mesurar?

1, la retenció d'aigua donarà lloc a l'aparició de dipòsits minerals, en aquest cas, l'ús d'una baixa concentració de la solució de vinagre per eliminar aquest tipus de deposició i finalment netejar minuciosament.

2, no posar llimona, salsa, cogombres, mostassa o altre sal ric o el menjar amb erosiva llarg temps a la pica i el panell, per evitar l'abeurador de corrosió, així que l'aparició de difícil netes rastres de parpelleig.

3, si elPica cuinatapajunts "rovell flotant", "espot de floridura", etc., pot utilitzar cinc net en pols o pasta recoberts de rust i taques, eixugar netejar amb un drap de cuina, no utilitzar seda cent-netejar, moldre peça o polit material per netejar la pica.

p201704071503153160779 (1).jpg

4, pot no directament en laPica cuinatauler de tallar aliments o tallar objectes durs, per evitar rascar la pica o causar la forma del canvi flume.

5, no fan cent net seda, mòlta peça o material abrasiu per netejar la pica, en la mesura possible escatimat ganivets i forquilles, cuines i altres afilades durs estris impacte la pica, per evitar rascades o tocar l'aparició de la pica.

6, no poseu estris d'acer o ferro colat baixes emissions de carboni a la pica durant molt de temps, també no posar la goma rentar plats, esponja humida rentaplats o la resta de l'estora neteja deixat al lavabo.

7, productes domèstics que contenen clor, lleixiu o aliments pot perjudicar la pica de cuines, fins i tot en l'armari, si l'envàs que conté lleixiu o químics detergents obert, llavors el gas o vapor de l'aire també causar danys a l'aigüera sota.

8, a la instal·lació o decoració d'interiors, no es farà d'acer baix en carboni, metall o eines materials sòlids o altres objectes Rovellats posat al lavabo o en ell.