Casa > Exposició > Contingut

congost triple d'acer inoxidable

Jun 02, 2017

Les característiques excel·lents d'acer inoxidable i els dissipadors d'acer inoxidable d'alt rendiment, es converteixen en el corrent principal de la cuina actual. El gruix del material d'enfosquiment d'acer inoxidable entre 0,6-1,2 mm i una profunditat profunda en els 16-22 cm, es recomana l'elecció del gruix material de 0,8-1mm, productes de la base de 18-20cm. Actualment, l'estufa d'acer inoxidable té dues escoles: Europa i els Estats Units presten atenció al material gruixut, el modelatge popular de tall de diamants, el gran angle recte, el mirall poliment i el tipus de conca profunda, per presentar una textura industrial freda. Japó i Corea del Sud, una àmplia gran solera popular, cantonada en forma de R, superfície fosca, tipus de conca no serà massa profunda, la recerca del fàcil ús i la comoditat. El procés d' enfonsament d'acer inoxidable ha estat prou madur, tant si s'importa com si és domèstic, ja sigui per l'ús de la tecnologia de soldadura o el procés de modelat integrat, sempre que la fàbrica sigui fabricant habitual, l'ús d'acer inoxidable 304, pugui complir els requisits de la ús.

Avantatges: àcids i àlcalis resistents, forts i resistents, resistents als impactes, no fàcils de danyar els utensilis de neteja.

Desavantatges: fàcil de colpejar, raspar, oli de superfície fàcil d'enganxar, sexe tranquil és pobre. Preu 400-4000.

La divisió del treball triple és més clara, la cuina més àmplia és més adequada, la seva deficiència és el cos gran de la conca, la gran cuina té l'útil.

p201703221022534216562.jpg