Casa > Exposició > Contingut

Aixeta triple encimera de cuina d'acer inoxidable

Jun 01, 2017

Ahir un redizen em va preguntar què avantatges de l' acer inoxidable de tres grooves, no hauria de començar. L'acer inoxidable de tres grooves com el seu nom indica, més que el doble ranurat més que un cos de ranura, però moltes d'aquestes ranures no es dediquen al rentat, sinó que es carreguen les llaunes d'escombraries. Us donaré una descripció detallada dels següents:

Avantatge:

1, no t'incorporis a la llitera. Algunes mestresses de casa, especialment a la gent gran, la cintura no és molt bona, solen rentar els plats per cuinar sovint ajuden l'acció més que, com ara inclinar-se des de l'armari per trobar alguna cosa, des del gabinet de desinfecció per prendre alguna taula, etcètera. i l' acer inoxidable de tres canons de les escombraries, això simplifica molts moviments de les extremitats, i així successivament després del sopar, només cal afluixar les escombraries a la cuina de la gran paperera, hi ha un processador d'escombraries per moldre a les clavegueres.

p201703221022534216562.jpg

2, Funció completa amb portaeines. A causa de la superfície de tres canals, més escombraries poden arribar a aquesta longitud, la major part de les escombraries poden ser rodones o quadrades, de manera que els fabricants de fregues en general al front de la biela estableixen una posició de xapa petita, aquesta posició es pot posar de manera arbitrària alguna cosa.

I, bàsicament, la ranura de tots els tres amb el suport de l'eina, el porta eines pot ser un bon desguàs del ganivet sec, ja no ha de preocupar-se pel ganivet de fusta, donant com a conseqüència la decadència de floridura.

3, alta configuració, ambient luxós. El mesclador de tres grocs adopta la major part de la aixeta de bombeig o la aixeta universal, l'ambient de luxe, especialment per a la cuina gran o la cuina de grandària mitja. I després de la instal·lació, òbviament, la cuina per aixecar gasos per afegir molt.

Desavantatge:

1, cuina petita no és adequada. La grandària de la ranura de tres es generalment de 90 cm a 1 metres, la longitud no és curta, per tant, la cuina petita no és aplicable. Cuina petita Els amics recomanen una ranura doble o una única ranura.

2, el preu és més car, això es pot entendre, perquè moltes coses, de manera que el preu del producte amb la marca és molt més car.