Casa > Exposició > Contingut

Seguir o no seguir: tendències de disseny de cuina

Jun 25, 2018

A la part desena, la gent ha estat perseguint tendències i bombo a tot el món. La marca i les vendes ara es tracta del bombo. Quan veiem que hi ha alguna cosa tendència, tenim la tendència de triar-ho per alguna cosa més pràctic. El mateix passa amb els decorats per a la llar. Molts propietaris imiten famílies o tendències de cuina i bany.

 

Però sovint oblidem que totes les tendències acaben i s'obliden a temps. Això significa que el disseny de la seva cuina estaria fora d'estil algun dia. Al dissenyar la vostra cuina, és millor pensar a llarg termini no només el que està en l'actualitat. Amb l'economia actual, no molta gent podria permetre la renovació constant de la seva cuina. Per tant, és fonamental que els propietaris triïn dissenys i estils atemporals. Alguna cosa que, fins i tot després d'una dècada, la miraria i encara se sent satisfeta.

 

Quan consideri un disseny per a la seva cuina, una cosa que sempre es preguntarà és si aquest estil en particular duraria més d'una dècada, que no és un estil gimmicky a curt termini. Personalment, prefereixo una decoració casolana i molt acollidora, ja que la meva família passa molt de temps penjant la cuina.

undermount kitchen sink.jpg