Casa > Exposició > Contingut

Consells per a l'elecció del fregament d'acer inoxidable

Jun 17, 2020

Com triar i comprar els lavabos d’acer inoxidable per a la vostra cuina o bany? Tenim alguns consells per a la vostra referència.

1. El gruix de la placa d'acer del lavabo:

El material de l’aigüera és preferiblement la placa d’acer inoxidable SUS 304 DDQ, el gruix del material és moderat, preferiblement de 0. la força és massa fàcil per danyar els plats rentats.

2. Profunditat:

En circumstàncies normals, el dipòsit de neteja amb un gran volum té una bona practicabilitat, i la profunditat és superior a 20 cm, la qual cosa pot evitar que les esquitxades d’aigua es facin efectives. Al mateix temps, la profunditat també és un indicador important que reflecteix el grau del dipòsit. L’aigüera de doble dipòsit amb una profunditat superior a 18 cm Pertany a productes de gamma alta.

3. Tractament contra el soroll:

El fons de l’aigüera d’alta qualitat es polvoritza o s’enganxa amb una xapa de goma i no cau, cosa que pot reduir el soroll causat per l’aigua de l’aixeta per l’impacte del fons de la conca i tenir un paper amortidor.

4. Tractament de superfícies:

La superfície del dipòsit d’aigua de gran qualitat és llisa, la brillantor és suau visualment, no és fàcil enganxar oli, és fàcil de netejar i és resistent al desgast.

5. Tractament de racó interior:

El cantó interior del lavabo d'alta qualitat és a prop de 90 graus, la visió a l'aigüera és més gran i el volum de la conca és més gran.

6. Peces de suport:

El capçal per a la caiguda d'aigua d'alta qualitat requereix un gruix de paret, un tractament suau, sense fuites d'aigua quan la gàbia està tancada, duradora i còmoda per tocar els grans. El baixador requereix materials d’un sol ús ecològics, té les funcions d’instal·lació fàcil, desodorització, resistència al calor, resistència a l’envelliment, etc., i és durador.

7. Procés de modelat per fregament:

La tecnologia de modelat integrada soluciona el problema de fuites causades per la corrosió de la costura de soldadura a causa de la soldadura del cos de la conca, que no pot suportar la corrosió de diversos líquids químics (com detergents, netejadors d'acer inoxidable, etc.). El procés de conformació d’una sola peça és un procés especialment important, que té elevats requisits en el material de la placa d’acer. Quin tipus de procés s’utilitza és una clara manifestació de la qualitat de l’aigüera.

drop in kitchen sink