Casa > Exposició > Contingut

Coses que necessiteu saber sobre un embornal d'acer inoxidable apagat

Nov 20, 2017

Coses que necessiteu saber sobre un embornal d'acer inoxidable apagat

 

1. L'abrasiu dur és un gran no no. Els abrasius poden ratllar la pileta d'acer inoxidable, deixant marques no desitjades. Assegureu-vos d'utilitzar un abrasiu moderat en la neteja del dipòsit d'acer inoxidable. Pel que fa al manteniment diari, un drap suau i humit amb el que fer.

2. Eviteu ratllades visibles fregant els embornals en direcció als grans. L'acer inoxidable amb acabat satinat raspallat es polida en una direcció i, per tal de mantenir la seva bellesa, cal recordar fregar els fregues en la mateixa direcció.

3. Traieu immediatament un agent de neteja sever quan entri en contacte amb la seva pileta. És difícil evitar que la pica estigui en contacte amb productes químics agressius o agents de neteja. Però assegureu-vos que no hi hagi una exposició perllongada d'aquests productes químics al vostre lavabo. Embaràs encara més els teus embornals.

4. Vinagre és els teus amics! Fregar la pica amb vinagre pot eliminar taques d'aigua dura. No hi ha taques d'aigua que vol dir una impressionant pica.

5. L'oli d'oliva no només és per cuinar. L'oli d'oliva és ideal per augmentar la lluentor i la brillantor de la pica d' acer inoxidable. unes poques gotes d'oli d'oliva amb un drap suau són suficients per recuperar-ne la pileta. Assegureu-vos que l'abric de manera uniforme i lleugera. Massa oli pot tenir l'efecte contrari al rentador.

6040 Apron Front Double Bowl Sink .jpg