Casa > Exposició > Contingut

Les fregues perfectes per a la teva cuina

Jun 23, 2018

Benvingut a les pileta d'acer inoxidable més assequibles i de qualitat oferts a Amèrica del Nord. Quan es tracta d'una pileta d'acer inoxidable d'alta qualitat i assequible, SYMBOL és el nom que confia els consumidors, els contractistes i els dissenyadors per a l'artesania i el rendiment sense compromisos.

 

Els embornals d'acer inoxidable SYMBOL, incloent els nostres dissipadors desmuntats, es fabriquen amb una alta qualitat, durabilitat i estil. Amb molts anys d'experiència en la tecnologia de la pica de cuina, SYMBOL ofereix l'artesania de màxima qualitat. Tots els nostres embornals d'acer inoxidable estan fabricats per durar tota la vida. Els fregalls de la nostra cuina proporcionen confort i valor a la seva llar a un preu assequible.

 

La nostra àmplia línia d'embornals de cuina inclou les primeres màquines de 90 graus de la sèrie Legendary i el radi de la canon de la sèrie Canon, i una àmplia gamma de dissenys classics de Classic Series undermount per adaptar-se a diverses aplicacions domèstiques.


3.4 RD-3319.jpg