Casa > Exposició > Contingut

El manteniment correcte de la pica

Jan 05, 2018


Un cop instal·lada la pileta de cuina d'acer inoxidable, el manteniment adequat diari és un factor clau per determinar quant durarà la pica d'acer inoxidable. Aquests són alguns consells sobre com es pot mantenir la pica de la seva cuina:

1. Quan utilitzeu una pica de cuina d'acer inoxidable per primera vegada, recordeu alliberar aigua durant 5-10 minuts, que és conductor per drenar aigua que conté materials de ferruix a la canonada d'aigua. En segon lloc, netegeu la superfície de la pica amb un drap suau. És millor continuar amb aigua per 2 o 3 vegades per assegurar-vos que l'oxidació de l'aigua es descarrega.

2. Demaneu als constructors que embolquen la pica a les bosses de plàstic després de la instal·lació, no la utilitzeu fins que la cuina estigui completament decorada.

3. No renteu les coses a la pica amb base forta i sòlida. Netegeu el recipient de la pileta d'acer inoxidable després de cada ús.

4. Si la superfície de la pica rovellada, netegeu immediatament la pileta amb pols de talc, aigua d'òxid o paper de lija de 300 #.

La pileta de la cuina de qualsevol marca necessita el vostre manteniment, si podeu obeir els suggeriments esmentats anteriorment quan feu servir el rentaplats d'acer inoxidable, la vostra pileta d'acer inoxidable sempre serà nova i servirà com a bona parella de cuina.


7030 Undermount Stainless Steel Kitchen Sink,SS-3121L.jpg