Casa > Exposició > Contingut

Aigüera d'acer inoxidable de símbol

Jul 02, 2018

  Des de 2007 símbol ha estat l'opció preferida d'arquitectes, dissenyadors i especificant enginyers per a projectes de cuina a tot el món. Ara els embornals de gran qualitat mateix acer inoxidable estan disponibles per a cuina residencial dissenyadors, decoradors i arquitectes residencials.

Productes símbol combinen disseny d'avantguarda amb elements funcionals per complir amb els criteris dels dissenyadors de gamma alta cuina.

Nostre pica d'acer inoxidable s'han presentat en múltiples projectes nord-americà.Gràcies a les seves propietats higièniques, pica d'acer inoxidable és la de la millor opció de propietaris.

La dura superfície metàl·lica d'acer inoxidable fa difícil bacteris adherir-se i sobreviure. Quan pròpiament netejats i mantinguts, superfícies d'acer inoxidable resistir el creixement de bacteris i la floridura microorganismes que poden causar malalties.

També és important tenir en compte la mida s'ajusten les seves necessitats de pica de cuina. Ens complau a subministrar una àmplia gamma d'opcions de bol individual doblar per trobar fàcilment el millor partit a la teva cuina.


1.4 SS-3221R.jpg