Casa > Exposició > Contingut

Mètode de tractament de superfícies de pica d'acer inoxidable

Jun 15, 2017

Mètode de tractament de superfícies de pica d'acer inoxidable

1. perles fideus

Algú també anomenat fideus perles plata mat mat llisa, perla suau i així successivament. Es fa el tractament de superfície electrolítica químiques (clarament, i galvanoplàstia és similar). Aquest tipus de tractament de superfícies en tota la producció, el procés és més simple, el contingut tècnic és petit, el cost de producció és baixa. El preu dels productes manufacturats també és menor. En l'actualitat quasi 2000 del país de més del 90% dels fabricants adoptar plenament aquesta producció de procés. Moltes marques de primera línia també utilitzar aquest procés per aprofitar el mercat de gamma baixa. Però Aquesta superfície és el defecte més gran no és zero, la superfície és fàcil ús ratllades, greus apareixerà recobriment vessament. Moltes empreses escala estan substituint gradualment aquest procés amb altres processos.

2. Mat superfície

També fideus anomenats gra de sorra. és utilitzar un petit sorra uniformement alta velocitat colpit la superfície del tanc, així que la seva superfície uniformement format un i els seus petits solcs (ulls de la gent són difícils de veure) i millorar la duresa superficial de la flume, també millorar el seu rendiment zero. Principi és equivalent al tractament de peening tir en la mecanització. Aquest tipus de tractament en general requereix que el gruix de paret de la placa no hauria de ser massa prima, el general tram global de la flume utilitzada en aquest camí més.

3. superfície del dibuix

També conegut com fideus mercerized. És l'ús d'un plisat material sobre la superfície de lapicarepetidament tirar (equivalent a la mecanització de rectificadora) sistema. La superfície està format amb una fina traça de seda i la superfície i la suavitat. Sentir i visió té un clar molt fort i força. Perquè això és raspallat directament sobre la superfície de el flume, els requisits per a la placa són extremadament alts. Placa domèstic filferro dibuix vegades té un aspecte de petites partícules a la superfície que afecta l'aspecte. Com a resultat, la majoria de les plaques s'importen.

4. superfície reglada

Que és a la superfície de lapicaprémer un patró regular o directament a través de la compressió de la placa en relleu (equivalent a la carretera pas elevat de vianants sobre l'ús de la placa de patró) i aleshores utilitzar el mètode de tractament de superfícies Perla pel tractament de superfícies. L'efecte visual de la superfície de la superfície també és bo, però a la cuina rebatut a llarg termini serà en el patró d'incrustacions, difícils de netejar.

5. el mirall

Que es repeteix polit en la superfície de la pica per formar un efecte mirall. Aquest tractament no és aplicable a les famílies en general. L'ús de el procés i a les ratllades de forma fàcil.