Casa > Exposició > Contingut

cuina sota coberta d'acer inoxidable s'enfonsa sola bol

May 20, 2017

acer inoxidable és l'abreviatura d'acer a prova de rovell, resistent a l'aire, vapor, aigua i una altra feble corrosiu mitjà o ha un grau d'acer inoxidable es fa referència com SS, i el medi resistent a la corrosió química (àcid, àlcali, sal i un altre gravat químic) la corrosió de l'acer és conegut com resistent als àcids. A causa de les diferències en la composició química de la seva resistència a la corrosió, acer inoxidable ordinari no és generalment resistent a la corrosió de mitjans químics i resistent als àcids d'acer en general, no és l'òxid.

 p201703011403153482543.jpg

piques d'acer inoxidable són àmpliament utilitzats, i les seves textures metàl·liques s'integren millor en l'estil general de la cuina. Hi ha molts tipus d'acer inoxidable, el més adequat per a la fabricació de piques són Europa d'acer inoxidable 304, que resistència a la corrosió, anti-oxidació, bona duresa, solidesa i durabilitat.

 p201703011409044401343.jpg

piques d'acer inoxidable El millor ús de procés d'estirament en fred , per tal de garantir que l'estructura física interna de l'acer no es destrueix, per mantenir la resistència a la corrosió original, la part inferior de la conca no necessita recobriment, durabilitat dur, 1 i, sovint nova. L'aigüera d'acer inoxidable, que es projecta pel procés d'estirat en fred, no necessita recobriment, per la qual cosa és una bona opció per acabar la superfície de mercerització per moltes vegades. Algunes persones pensen que la superfície mat s'assembla més a la qualitat, de fet, la superfície de la sorra de la pileta és la superfície de la conca mitjançant una solució electrolítica per a la formació de tractament de revestiment d'oxidació, quan el recobriment es cau, aviat serà corroït la conca, no és una bona opció. Si no us agrada el tractament superficial de mercerització, també es pot triar la precisió fina estampat, que és més de superfície de polit ordinari d'una més resistent a rascades.