Casa > Exposició > Contingut

Disseny de funció de pica de tub d'acer inoxidable i preferències personals

Jun 15, 2017

"Triar segons l'espai de cuina"

Single-solc, doble encastat cuina per a l'espai més petit

En disseny de la cuina moderna, la funció de lapicas'ha ampliat considerablement, com la pica i armaris connectat al lloc es va obrir una zona de treball, per tal que l'aigua del tanc amb la funció d'emmagatzematge. Single-abeurador és sovint la cuina espai massa petita família elecció, pot només complir la funció més bàsica de neteja, disseny de doble ranura és àmpliament utilitzat en casa, pot satisfer les necessitats de neteja i condicionament de processament independent, també a causa de la pròpia possessió de spa CE i convertir-se en la primera opció; tres-solc o sub-solc a causa del disseny del molts especials en forma, més adequat per a un estil personalitzat de la gran cuina, també té un remull o rentat i emmagatzematge d'un nombre de funcions, però també per fer aliments separats, estalviar temps i esforç. Si l'espai de cuina és petita, triar abeurador senzill, doble a través l'abeurador és més adequat; com rentar en espai ampli, gran conca únicapicaés una bona opció. Si l'espai de cuina és més gran, pot triar la gamma més àmplia, pot escollir tres abeurador o amb airejat del Consell.

p201611181526085227748.jpg

"Triar per preferència personal"

Plena utilització d'espai racó de cuina de la conca de l'arc

Des de un punt còmode i pràctic de vista, pot triar una petita estudiant de primer any "mare fill" Conca de cuina tipus. Tal una bassa de cuina de l'ús del procés pot ser lliure ajustar l'emmagatzematge, sinó també en el petit abeurador per drenar la tintoreria plats, verdures. Si l'espai ho permet, podeu afegir una taula ampliada per posar alguns dels clutter neteja.

Des de un estalvi d'espai punt de vista, podeu Pentàgon o arc escarser d'un quart de la conca de la cuina. Aquests estan dissenyats específicament per a la cuina amb cantonades arrodonides o en angle, aprofitant l'espai de cantonada que normalment no està disponible.