Casa > Exposició > Contingut

Aixeta de cuina d'un sol forn d'acer inoxidable

Jun 16, 2017

Presentació de l' estructura d' enfonsament de cuina d' acer inoxidable

Panell: la part de la superfície de la pica s'anomena panell i la part del cos de la pica de la pica. Parar els passos de l'aigua: a la presa del panell d'embornals, surt dels passos per evitar embornals de desbordament d'aigua, forat de desbordament: disseny de seguretat, per prevenir que l'aixeta causada per desbordament d'aigua a través del cos, dipòsit d'aigua: Aigua, hi ha dos tipus xinesos americans, tauler de drenatge: Funció de la taula Disseny, pot posar escuradents o verdures acabats de rentar per dur a terme el drenatge, recobriment inferior: Un revestiment especial, la funció principal és reduir el flux d'aigua de la aixeta colpejant el fons del so de la pica.

p201612150938543582752.jpg

Accessoris de rentat de cuina d'acer inoxidable

Els accessoris estructurals de la cuina són petits. Trieu Escalfament de la cuina Un altre factor molt important són els accessoris, l'aixeta de l'embornal, bo i dolent directament relacionat amb el cost del manteniment futur, el grau d'estanquitat de la canonada d'aigua, la resistència a la corrosió és determinar si és el factor principal en el futur fuita; no hi ha posicionament de boles d'acer, segell de tipus espremut, aigua controlada a Taiwan (és a dir, la pileta a la taula té un control pot controlar el dispositiu de segellat o drenatge), el dispositiu de desbordament del port, els dispositius de la sèrie silenciador, etc. són l'estàndard de bona o mala, l'elecció del consumidor necessita una atenció especial.

Un dispositiu d'aigua pot ser alguna cosa passat per alt per la majoria dels consumidors, però és una part molt crítica de la configuració de la pica de cuina. El preu de la pica de la cuina també és molt gran, el preu del dipòsit d'aigua d'acer inoxidable és de més de centenars de iuans, també hi ha dipòsits d'aigua amb instal·lació automàtica d'aigua, però la funció no és necessàriament bona, comença a ser convenient, el temps pot ser un problema !

L'anterior és la introducció d'una petita sèrie de coneixements d'estructura d'enfonsaments de cuina, crec que la introducció d'una petita sèrie d'estructura de pica de cuina té una certa comprensió, després en el futur de la vida, podem d'acord amb el coneixement de la sèrie petita per comprar l'estructura de la pileta de la cuina, de manera que les paraules portin molta comoditat a la vida de tots, la pica de cuina és una eina més important en la nostra vida quotidiana, hem de tenir un bon amor per entendre l'estructura de la pica de la cuina.