Casa > Exposició > Contingut

Els embornals d'acer inoxidable també poden oxidar-se, com mantenir-se bé

Jun 16, 2017

En primer lloc, els nous usuaris de la decoració poden estar a la pica de l'aspecte d'una capa d'oli, per evitar el procés de decoració dels residus metàl·lics per produir òxid flotant. A més, si l'ús a llarg termini dels dipòsits d'aigua, també es pot utilitzar per pintar una capa d'oli a la pica per protegir la pileta d'acer inoxidable.

En segon lloc, la neteja regular de lavabos i l'ús de detergents neutres, i l'aigua completament neta i neta. El procés de neteja ha de ser suau, evitar utilitzar un raspall d'acer o un raspall aspre, esbandir i secar amb una esponja o tela.

p201702281658077394290.jpg

No col·loqueu llimones, salses, adobats, mostassa o altres aliments rics en sal, o amb aliments corrosius durant llargs períodes de temps a la pica i panells per evitar la corrosió de la pica .

IV. Aigüera per evitar el contacte a llarg termini amb lleixiu potent, productes químics per a la llar i sabó.

Recolliu el ganivet i la forquilla, els utensilis de cuina i altres utensilis forts i forts afecten la pileta per evitar raspadures o tocar l'aspecte de la pica.

Sis, no deixeu fer estris de baix contingut en acer al carbó o fosa a la pileta durant molt de temps, tampoc no posi els plats de rentat de goma, l'esponja de rentavaixelles humida o la resta de l'estoreta de neteja deixada a la pica per evitar la formació a llarg termini de "oxidació flotant", "moho", etc.

VII. Si la pileta apareix "oxidació flotant", "mildew spot", etc., es poden utilitzar cinc pols netes o pasta de dents recobertes en òxid i taques, esborreu-les netes amb un recipient de plats, no utilitzeu seda de cent nets, triturat o material de polit per netejar la pica.