Casa > Exposició > Contingut

Acabat de la superfície del lavabo d'acer inoxidable

Jun 01, 2020

Hi ha diversos mètodes de tractament per al tractament de superfícies d’embornals d’acer inoxidable, quin és millor? Avui farem una anàlisi senzilla

1. Tall Fideus

Superfície perla també es diu superfície de plata perla, superfície mat, superfície mat perla, etc. Es forma tractant la superfície amb electròlit químic i és similar a l’electrodeposat. Aquest procés de tractament superficial és senzill, el contingut tècnic és reduït i el cost de producció baix. El preu dels productes fabricats també és baix, i s’afavoreix molt la qualitat i el preu baix. Tot i això, aquest tipus de superfície no és resistent a les ratllades i és propensa a les ratllades. En casos greus, el recobriment es desfà. Per tant, encara no han aparegut noves tecnologies.

2. Superfície mat

La superfície mat també s'anomena superfície de perles. Es tracta de colpejar la superfície de l’aigüera amb partícules de sorra fina a gran velocitat, de manera que la superfície de l’aigüera es formi uniformement en petites ranures difícils de distingir a simple vista, cosa que no només millora la duresa de l’aigüera. superfície, però també millora el seu rendiment de resistència a les ratllades. El principi de processament és similar al de peening shot. Aquest tipus de tractament sol ser una pica amb una paret més gruixuda.

3. Fideus fregits

La superfície raspallada també s’anomena superfície de seda. Es tracta d’utilitzar una espècie d’equip de dibuix de filferro per dibuixar repetidament a la superfície de l’aigüera. Fa una fina línia de traces a la seva superfície, i també és molt suau. Hi ha una forta afinitat pel sentit de la mà i de la visió. A causa del dibuix directe a la superfície de la pica, els requisits a la placa també són molt elevats. En general, els taulers produïts a la casa no arriben a aquest nivell, i actualment la majoria de les taules raspades generalment n'utilitzen.

4. Superfície en relleu

La superfície en relleu es premsa amb patrons regulars a la superfície de l’aigüera o es premsa directament amb una placa en relleu, i després es tracta amb un tractament de superfície de perles. L’efecte visual de la superfície en relleu és molt bonic, però a la cuina, estarà brut a causa del fum de l’oli a llarg termini del patró.

5. Mirall

És polir repetidament la superfície del lavabo per formar un efecte similar al mirall a la superfície. Aquest tipus de tractament generalment no és adequat per al seu ús a la cuina familiar, i sembla que es classifiqui més quan s'utilitza al bany. Tot i això, és fàcil formar ratllades durant l’ús.