Casa > Exposició > Contingut

Aixeta d'encasell d'acer inoxidable Com fer-ho

Jun 15, 2017

Els embornals de cuina s'utilitzen per netejar els vasos, les fruites i les verdures. No obstant això, sempre hi ha algú que es trobarà amb un bloqueig de la situació, això és perquè moltes mestresses de casa tindran restes de deixalles a la pica, de manera que la pica bloquejada, trobem aquesta situació, com resoldre'l, el següent inoxidable els fabricants de cargol d'acer per fer un cop d'ull a l'endoll d'enfonsar algunes solucions.

Dipòsit d'acer inoxidable Com fer?

Si es detecta que la pileta de la cuina està bloquejada, primer s'ha de desactivar l'aixeta, no s'ha d'intentar regar l'impacte de la pica a les impureses, impermeables per causar més acumulació.

En segon lloc, la pica ha d'estar bloquejada per veure què està bloquejat, a la família general, la cuina sota la canonada d'aigua es troba en el tap de cantonada en forma d'U. Alguns tubs d'aigua tindran un cargol de clavegueram, així que només per desenroscar-ho, i després utilitzar el filferro d'acer estarà a banda i banda. Si encara no es pot resoldre, pot estar sota la canonada d'aigua tot es remou, a la boca tota la boca de plàstic es desenroscarà, es netegen les impureses internes i es munten al seu torn, de manera que no es pot fer més de mitja hora.

p201612150950132294585.jpg

En tercer lloc, en les canonades d'aigua de les famílies generals, són greixos per connectar, per tant, abans que es cremi la dragada, una olla d'aigua sota la canonada d'aigua es convertirà en una millor dragada. A la draga es pot utilitzar la mà o el ganxo i altres eines per arribar a la canonada de drenatge, quedaran bloquejades a les impureses de terra per esborrar-les. Si el primer pis de l'usuari, ha de comprovar si el clavegueram a l'aire lliure per empènyer les fulles o el llimit causat per l'endoll de drenatge.

Quatre, per a la canonada de drenatge de la pileta o de l'aigüera, no hi ha cap bloqueig òbvia, es pot utilitzar tela mullada per tapar el forat de desbordament, i després utilitzar el pistó per eliminar el sediment. Si el pistó no pot esborrar el bloqueig, podeu col·locar una galleda a la corba d'aigua del desguàs i, a continuació, torçar la canonada per netejar el bloqueig intern.

Cinc, si encara no és possible resoldre el problema d'obstrucció, això significa que aquests dipòsits estan bloquejats en les profunditats del ganivet, això ha de ser oportú informar al reparador per dur a terme un tractament per prevenir el bloqueig prolongat de l'aigua de la piscina.