Casa > Exposició > Contingut

Consells de manteniment de l’aigüera inoxidable-Part B

Feb 19, 2020

5. Netegeu els residus bloquejats pel colador de lavabo de la cuina quan renteu les verdures o els plats a temps. No descarregueu forçosament a través del clavegueram, evitant la sedimentació a la trampa de les canonades i bloquegeu-la.

6. No acumuleu aigua a l’aigüera de cuina d’acer inoxidable durant molt de temps. Si hi ha un drenatge deficient, repareu-lo al més aviat possible. Recordeu no posar aliments com llimones, salses i escabetxs a la cuina d’acer inoxidable durant molt de temps. Els residus d'aigües residuals són un lloc de cultiu de bacteris. No només corroeixen l’aspecte de l’aigüera d’acer inoxidable, deixant rastres difícils de netejar, sinó que també formen més fàcilment biofilmes bacterians a la superfície de l’aigüera d’acer inoxidable, que posa en perill la nostra salut inconscientment.

7. Eviteu preparar o abocar productes químics a l’aigüera d’acer inoxidable. Si es va caure accidentalment, esbandiu immediatament amb molta aigua. no utilitzeu líquids corrosius per netejar l’aigüera d’acer inoxidable, inclosa la pica d’acer inoxidable artesanal i l’aigüera d’acer inoxidable dibuixada. No utilitzeu boles d’acer ni raspalls rugosos per netejar l’aigüera inoxidable per evitar que es raspeixi la superfície. Al netejar i eixugar, seguiu la direcció del dibuix del fil d'acer inoxidable en cas que afecti l'estètica general de l'aigüera inoxidable.

8.Les taques d’aigua clares es poden eliminar amb netejadors normals o pasta de dents. Els més greus han de ser tractats amb draps nets i netejadors d’acer inoxidable.


5050 Undermount Double Stainless Steel Kitchen Sinks, SS-3118A