Casa > Exposició > Contingut

Consells de manteniment de l’enfonsadora d’acer inoxidable-Part A

Feb 19, 2020

1.Durant el procés d’instal·lació de l’aigüera inoxidable, fixeu-vos en no posar guix, pintura, pintura, aigua de Tianna i altres materials de decoració al bol. A més, és millor embolicar bé l’aigüera d’acer inoxidable amb bosses de plàstic o teixits no teixits fins que finalitzi la instal·lació

2. Com que sovint hi ha molts dipòsits de ferro i aigua de rovell a les canonades d’aigua de les noves cases, aquestes impureses i l’aigua rovellada es poden acumular i dipositar fàcilment al fons de l’aigüera d’acer inoxidable, formant una reacció electroquímica, cosa que provocarà taques d’oxidació l’aigüera d’acer inoxidable. És molt important netejar l’aigüera de la cuina d’acer inoxidable i mantenir-la neta.

3. Recordeu que no poseu estones de cuina de carboni baix, carboni en fosa a l’aigüera d’acer inoxidable durant molt de temps i no descarteu les tauletes de goma de rentar plats, les esponges per rentar plats i les boles d’acer a l’aigüera. .

4. No talleu els aliments ni a la pica de drenatge directament, sobretot colpegeu els aliments congelats o provocareu un rascat irreparable del lavabo d'acer inoxidable.

handmade stainless steel kitchen sink