Casa > Exposició > Contingut

Cura i manteniment de l'abric d'acer inoxidable

Jul 19, 2017

Cura i manteniment de l' abric d'acer inoxidable

Les unitats d'acer inoxidable necessiten ser netejades i conservades de manera adequada diàriament per a una bellesa duradora.

Com qualsevol altra superfície, pot acumular brutícia. L'exposició prolongada a la brutícia pot afectar la seva aparença. A continuació, es mostren algunes de les coses que podeu fer per mantenir i netejar el dipòsit d'acer inoxidable.

- Es recomana rentar la pica amb aigua tèbia i netejar-la immediatament després de cada ús. L'ús del detergent és opcional.

-Utilitzeu pols abrasiu sense rascar amb aigua tèbia per fer brillar la seva pileta . Recordeu fregar seguint la direcció dels grans de poliment de la vostra pica.

- Enjuague siempre la pileta amb aigua tèbia.

- Eviteu utilitzar raspalls d'acer al carboni o llana d'acer a la vostra pica, ja que pot deixar partícules nocives.

- Netegeu immediatament la seva pileta amb tovallola seca per evitar taques d'aigua.

- Per fer brillar la seva safareig , podeu utilitzar el refresc del club. Fregueu-lo contra la pica utilitzant un drap suau i després esbandida amb aigua tèbia.

- Unes gotes d'oli per a nadons també poden fer que la seva pileta resplendezca, recordeu-la de netejar-la amb tovallola de paper.

- No deixeu el detergent ni cap altre tipus de netejador assegut a la part superior de la vostra pica . Això pot afectar el seu brillantor

- No utilitzeu la vostra pica com a taula de tall. Això pot danyar-lo fàcilment.