Casa > Exposició > Contingut

pileta de cuina d'acer inoxidable undermount 18 gauge

Jun 13, 2017

Material de fregament més acer inoxidable més utilitzat

El lavabo, segons la classificació del material, es pot dividir en esmalts de ferro colat, ceràmica, acer inoxidable, pedra artificial, esmalt d'acer, acrílic, pedra cristalina i altres varietats, inclosa la ceràmica, l'acer inoxidable, pedra artificial, granit (quars) comú.

L'acer inoxidable: enfonsament d'acer inoxidable el més utilitzat, la textura del metall es pot integrar millor a la cuina de l'estil general. Els models d'acer inoxidable es divideixen en molts tipus, el més adequat per a la fabricació de la pica és l'acer inoxidable europeu 304, és resistent a la corrosió, oxidació, resistència i resistència.

p201703021652322154348.jpg

Consells de neteja i manteniment del safareig

En la neteja diària per a l'ús d'esponja o cotó i altres materials tous, netegeu el matoll amb suavitat, no es pot utilitzar l'esbandida d'esferes d'acer i un altre rentador, per no deixar ratlles, l'ús a llarg termini provocarà que les partícules metàl·liques s'adhereixin a la la paret de la conca va conduir a l'oxidació.

En l'elecció del detergent es pot triar un detergent neutre, si es deixa difícil d'eliminar, les taques es poden diluir amb la llar del vinagre després de la neteja, i després esbandida amb aigua. Per a les taques d'aigua, l'oxidació de la manera més convenient de treure és fer servir el filtre de pasta de dents per ser un minut o dos amb un drap net pot ser netejat suaument. Per descomptat, ara el mercat té una crema especial de neteja anhidra, s'aplica a acer inoxidable , vidre i altres materials, però també intenta.