Casa > Exposició > Contingut

Cuina de cuina d'acer inoxidable undermount single bowl

Jun 15, 2017

Tot i que la pica és un accessori en la decoració, la pileta utilitza la major freqüència en tot tipus de subministraments de cuina. Després dels àpats, el 65% del temps per fer front a la pica de la cuina , la seva importància per a la vida familiar és evident. En l'actualitat, el mercat té una varietat d'embornals d'aigua, els diferents materials tenen característiques diferents, l'estil no és el mateix. Com es pot distingir entre el bé i el mal, optar per adaptar-se als seus propis embornals, però també un petit aprenentatge.

p201702281649150831841.jpg

Cuina única, cuina doble encoixinada per a espai més reduït

En el disseny de la cuina moderna, la funció de la pica de la cuina s'ha ampliat significativament, com la pica de la cuina i els gabinets connectats al lloc, es va obrir una àrea de treball, de manera que el dipòsit d'aigua amb la funció d'emmagatzematge.

L'abastiment individual sol ser l'espai de la cuina, una elecció familiar molt reduïda, només pot complir amb la funció de neteja més bàsica, el disseny de doble groove s'utilitza àmpliament a casa, pot satisfer les necessitats de neteja i condicionant el processament separat, també a causa de la possessió de l'espai i esdevenir la primera opció; de tres grooves o grocs a causa del disseny de moltes formes especials, més adequades per a un estil personalitzat de la cuina gran, també té un remojo o rentat i emmagatzematge d'una sèrie de funcions, però també per fer que els aliments se separen, estalvieu temps i esforç.

Si l'espai de la cuina és petit, seleccioneu un canal únic, el doble a través del canal és més adequat; com per rentar en gran espai, la gran pica de lavabos és una bona opció. Si l'espai de la cuina és més gran, pot triar que el rang sigui més ampli, pot triar tres canals o amb canó de pluja.