Casa > Exposició > Contingut

Fregadero de cuina d'acer inoxidable

Nov 23, 2017

Fregadero de cuina d'acer inoxidable

 

Per a una llar mitjana, s'utilitzen lavabos de cuina dia i nit. Els aliments i els plats són llocs a la pileta i els bacteris es poden estendre fàcilment mentre ho fa. Els experts aconsellen netejar profundament la seva pileta almenys un cop per setmana. Això és per prevenir la acumulació de bacteris i motlles. Però la majoria dels propietaris no saben com netejar bé la seva pileta.

 

Desconegut per la majoria de la gent, els agents de neteja que necessiteu per netejar la vostra pileta i per tornar-vos a posar l'espurna del rentador de cuina d'acer inoxidable ja es troba a la vostra cuina. Aquests dos ingredients de cuina senzilla són el millor pal a l'hora de netejar la vostra safareig d'acer inoxidable. Per a aquells que estan preocupats pel seu pressupost, aquests ingredients també són molt assequibles. Tot el que necessites és el vinagre blanc i el bicarbonat de sodi.

 

El vinagre blanc conegut per matar bacteris és un gran agent de neteja per a la pileta d'acer inoxidable. Simplement llisca la teva pileta amb tovalloles de paper o amb drap net. Remull les tovalloles de paper o tela neta amb vinagre. Deixa-ho durant 20-30 minuts. Finalment, netegeu el vinagre amb aigua tèbia.

 

Per recuperar el brillantor i la brillantor de la vostra pica, el bicarbonat de bicarbonat és la vostra millor aposta. Simplement fregueu la vostra pileta amb bicarbonat de sodi. Recordeu fregar-la en direcció als grans per evitar esgarrapades visibles. I assegureu-vos d'utilitzar un drap suau per fregar la vostra pileta. Els materials forts faran ratllar la vostra pileta. Esbandida el refresc del forn i la seva pileta tornarà a brillar.


Single Bowl Flat Apron Front Sink, AS-Z3320S.jpg