Casa > Exposició > Contingut

Caiguda de la barra d'acer inoxidable

Jun 16, 2017

Cuina d'acer inoxidable Fregades sovint tenen les següents preguntes

1. Bloqueig de canonades

Com tractar-ho: si la pileta està obstruïda, el tub d'aigua es tanca primer, i és impossible rentar les impureses amb aigua. Per als cossos estrangers de la boca de drenatge, l'ús de raspalls de dents rebutjats, filferro i així successivament per escollir. La canonada general de clavegueram es pot eliminar, la demolició del temps per prestar atenció a posar una aigua a sota de les aigües residuals, per evitar els armaris bruts. Una vegada que s'elimina la canonada d'aigua, si es pot fer servir enciam, es poden utilitzar llims i altres productes de filferro, com ara enganxar, si es tracta d'un embotició greixosa, es pot abocar a aigua calenta abans de dragar-se.

2. Taca d'oli pesada

Mètode de confrontació: després d'esbandir la superfície de la pica , escampa la sosa de cocció en pasta, fregar i esbandida segons l'abast de l'oli. A continuació, omple la pica amb aigua, aboqui el vinagre blanc o ompliu la pica amb una tovallola de paper plena de vinagre blanc i espera una mitja hora per prendre la tovallola de paper. A continuació, utilitzeu l'esponja de niló per submergir-se a l'aigua jabonosa, per fer que la neteja final es faci ~

Una altra forma de fer-ho és utilitzar el nucli d'Apple que ens queda cada dia per acabar de netejar. El nucli de la fruita es talla i es frega repetidament a la paret interna del dipòsit, i la pectina del nucli d'Apple pot ser ben eliminada de l'oli i és apta per al seu ús tots els dies.

3, Olor a la boca de drenatge

Mètode d'enfocament: aquest problema sol estar sota el tub d'aigua i el drenatge del sòl no es tanca correctament, amb una cinta adhesiva o un adhesiu de vidre elèctric a la línia. A continuació, tira de la mànega que condueix a la canonada inferior, embolcalla unes quantes membranes fresques al final de la canonada i endolleu la canonada d'aigua.

4. Pel·lícula blanca de rovell flotant

Mètode de confrontació: la superfície de la pel·lícula blanc oxidada flotant a l'abeurador, pot ser pasta de dents, pols de talc, eliminació d'aigua derretida.

Utilitzeu pols de talc per eliminar el punt d'òxid: amb una petita pols de talc a la pica seca, amb un drap net i suau al lloc on es pulsa l'òxid;

Traieu l'aigua d'òxid: amb un drap suau net i tacat amb una petita quantitat d'aigua que elimina l'oxidació al lloc on es tapa l'òxid amb suavitat.

5, fàcil de tinte

Mètode de confrontació: l'abeurador general és fàcil de tacar, es pot utilitzar una barreja de farina i detergent que es farà en pasta, es prepara per enganxar-se al lloc de tintura de la pica d'aigua, sobre la superfície empedrada amb una capa de pel·lícula fresca durant la nit, i després es retirarà , de manera que enganxeu més les taques d'adsorció per assecat i, després, amb una fulla d'afaitar per raspallar-se. Si l'àrea tenyida es retira després que la superfície quedi toscada, es pot tornar a realitzar una vegada després d'una setmana.