Casa > Exposició > Contingut

Aigüera doble d'acer

May 20, 2017

Manteniment de acer inoxidable pica de doble bol

1, la nova casa després del primer ús de la pica, primer aigua 5-10 minuts, hi haurà un tub que conté substàncies oxidades en l'exercici de drap net i suau per netejar la superfície del pica net. El millor és provar l'aigua 2-3 vegades al dia, per garantir que les emissions d'òxid d'aigua neta.

p201703011701374555510.jpg

2, els requisits del personal de la construcció a la instal·lació de la pileta després de la bossa de plàstic, després de la finalització de la decoració de bosses de plàstic per al seu ús.

3, no gaire temps serà productes tous de ferro o d'òxid amb el Contacte a través de, sense forta àlcali fort en els aigüera articles de neteja, de cada ús després que el cos del recipient net i netegi drap sec.

p201703021102040656636.jpg

4, si la superfície de la Roya flotant pila, ha de ser oportuna amb pols de talc, aigua o derusting $ modeltype vidre netegi. (Utilitzeu pols de talc per eliminar punt de rovell: Amb un petit pols de talc a la pica sec, amb un drap net i suau en el punt del lloc d'òxid de netejar); (Amb desoxidació eliminació d'aigua: Amb un drap suau net tenyit amb una petita quantitat d'aigua l'òxid d'eliminació en el lloc on el punt de rovell netejar suaument); (Amb paper de vidre $ modeltype doblen en una petita cantonada en el punt on l'òxid es poleix). Qualsevol producte que necessita el seu manteniment, si ho fa en l'ús dels diversos aspectes anteriors, la seva llar piques d'acer inoxidable sempre seran utilitzades sovint nous, també serà la seva família a fer un àpat deliciós bona bloc de raqueta.