Casa > Exposició > Contingut

petits lavabos per a cuines inoxidables

Jun 15, 2017

Cuina d'acer inoxidable, necessitats de mida relacionada

1, la longitud horitzontal del dipòsit d' acer inoxidable , en general, aquesta i la quantitat d'embornals a la conca, més pots o ales augmentaran la longitud de la pica. En general, la conca individual en 1000px o més, doble conca en 2000px o menys, tres conques solen ser de 2750px. Mira específicament a la pica específica! Talla no gaire estàndard!

p201703281353365949026.jpg

2, la longitud de la longitud longitudinal del dipòsit d'acer inoxidable i la longitud vertical de la relació entre la taula: la mida de la pica és pràcticament igual, ja que la mida de la taula és majoritàriament de 13750 píxels d'amplada. Compreu la pica abans de la primera per mesurar l'ample de la taula, l'amplada del tanc que l'ample de la taula 10-375px (generalment 250px suficient) al voltant. Mida de taula del gabinet de cuina en 1250px-1500px, ample de pica de 1075px-1200px. Perquè si el lavabo i la vora de la taula són massa amplis, un no és bonic, el segon ús de la necessitat de sondar a l'operació cansat. Si és massa estret, quan la pica està plena d'aigua, és probable que la taula es trenqui perquè la vora és massa estreta per suportar el pes de la pica.

3, profunditat d' enfonsament d'acer inoxidable : adequat per a ús domèstic de la profunditat de la pileta que Europa i els Estats Units per ser lleugerament més profundes, solíem utilitzar plats més gruixuts, de 180 mm-200 mm més apropiats, l'avantatge és de gran capacitat, esquitxades. Però la pileta no és més profunda, de fet, quan el rentat poques vegades s'omple de les necessitats d'aigua, la conca és massa profunda, plena d'aigua és un malbaratament d'aigua, però també demora, massa poc, però també doblegada de la teoria de l'estructura del cos humà, no és raonable. Però massa poc profundes no són molt bones, són fàcils d'abocar l'aigua, generalment segons les diferents persones que tenen el major rang de permisos és 150 mm-210 mm més raonable, un punt de vista pràctic per a la persona mitjana, o millor de 180 mm-200 mm.

5, la cantonada interior del tractament: un lavabo d'alta qualitat a la cantonada de gairebé 90 graus, l'aigua dins del volum més gran i més gran de la conca, pot augmentar l'ús de l'àrea de lavabo.