Casa > Exposició > Contingut

petits fregalls de cuina i aixetes

Jun 15, 2017

Ja ho sabeu, la pica és una eina molt important per a la cuina, així que tingueu cura amb l'elecció de la pica. A més, l'aixeta de pica és també un aparell molt important, de manera que suggerim que tothom pugui escollir l'aixeta d'aigua, però també prestar atenció a les habilitats de compra. Avui, compondré algunes de les formes més senzilles de comprar.

p201703011409044401343.jpg

Seleccioneu la profunditat de la pica

La profunditat de la pica ha de coincidir amb l'espai de l'armari. La profunditat de ranura per tragamonedas també està relacionada amb el preu dels factors importants, sovint és més gran el cost de la trama, però també es presta atenció a la compra d'espai amb el gabinet. A més, com més gran és l'espai a l'interior de la pica, major serà la velocitat d'utilització, millor serà la possibilitat d'accionar-la.

Material seleccionat

El material del flume és d' acer inoxidable , ceràmica, etc. Però tingueu en compte que la planxa no ha de ser massa gruixuda. En triar les pileta d'acer inoxidable, la placa del dipòsit de 1,0 mm de gruix generalment és suficient per utilitzar-la. Una intensitat massa alta i massa alta no és necessàriament una bona cosa, com ara caure accidentalment el bol a la pileta, el resultat de la duresa de la pileta massa elevada fàcilment es va destruir el bol. El gripau d'alta qualitat de la pileta està fabricat en acer inoxidable i l'acer inoxidable és una espècie de ferroaleació, la proporció d'acer és de 7,87, que va afegir níquel, metalls pesants de crom, la proporció d'aquests metalls que l'acer, de manera que el pes és més pesat. Bona aixeta de pileta, hi haurà una textura forta, a través del pesatge es pot distingir.

Accessoris seleccionats

Escolliu la pileta un altre factor molt important: els accessoris, la bona i la mala qualitat de l'aixeta estan directament relacionats amb el cost del futur manteniment, el segellat de la canonada d'aigua, la resistència a la corrosió és determinar si és el factor principal en el futur fuita; no hi ha posicionament de boles d'acer, segell de tipus espremut, aigua controlada a Taiwan (és a dir, la pileta a la taula té un control pot controlar el dispositiu de segellat o drenatge), el dispositiu de desbordament del port, els dispositius de la sèrie silenciador, etc. són l'estàndard de bona o mala, l'elecció del consumidor necessita una atenció especial.