Casa > Exposició > Contingut

pica sola de cuina

Jun 13, 2017

Cuina de cuina d'acer inoxidable, cuina d'aigüera, d'acer inoxidable

p201612150937192396070.jpg

1. Mà d'obra bella i llarga vida útil. Terrazzo Flume és un conjunt complet de motlles d'alta precisió importades, a través de l'emmotllament per processos de pas a pas, de manera que la profunditat de la pileta (és a dir, la capacitat) que la pica ordinària domèstica més gran, però també més fluïda, bella, novel·la , el disseny se centra en l'aspecte perfecte i la separació de l'aplicabilitat, mostra el bell contorn i corba harmònica, però també mostra la seva funció i la seva aplicabilitat; Importa la totalitat de l'eliminació de superfície perla controlada per ordinador, realitza la reestructuració de la estructura molecular de dades de la superfície del lavabo manual. Per tant, la duresa de l'aparició és dues vegades superior a la del tanc ordinari, que pot perllongar la vida útil del flume, i s'atura el procés de soldadura de la soldadura inversa NC, de manera que la soldadura i la càrrega de la pica són més altes que la norma nacional.

2, amb funció d'osmosi inversa. Super filtre d'aigua de dues grans capes d'aigua, pot ser un gruix de filtració molt complet de les restes de deixalles, per la qual cosa és molt eficaç per evitar el fenomen d'obstrucció de la claveguera, ja que la calidesa de vida afegeix una potència de font il·limitada;

L'anterior és la meva habilitat per a la instal·lació de la cuina d'acer inoxidable d'un sol dipòsit de cuina , llegiu els anteriors que tots entenem, esperem que aquest article us ajudi.