Casa > Exposició > Contingut

Delantó de casa de campanya Fregadero, una peça central de cuina sense temps

Dec 09, 2017


La pileta de la plataforma agrícola està tornant. Fa dècades, els embornals de l'alberg es veuen sovint a les cases rurals. Aquest tipus de pileta es veu afavorit per la seva gran capacitat. Una característica convenient per a llars amb famílies nombroses. En els últims anys, cada vegada hi ha més gent que és una cuina selecta i confortable i no una cuina moderna. Molts propietaris tenen un estil clàssic que no pas innovador. Gràcies a pensar, més i més persones estan triant els fregalls de la plataforma de la casa per a la seva cuina.

Els embornals del davantal de la masia estan dissenyats per a la comoditat de les dones que van passar llargues hores a la cuina. Fins i tot amb més i més dones que opten per treballar en comptes de quedar-se a casa. L'espai de cuina és còmode i espaiós encara té un fort impacte. Les famílies encara passen molt de temps a la cuina. És el lloc on podeu convidar amics.

Un impressionant paller del davantal de la masia a la cuina immediatament cridaria l'atenció del vostre hoste. No importa quin tipus de decoració de la llar escolliu per a la vostra cuina. Una peça central intemporal per a llars nord-americanes.single kitchen sink or double kitchen sink.jpg