Casa > Exposició > Contingut

recipient individual d'acer inoxidable amb escurridor

Jun 13, 2017

L'acer inoxidable és el millor material per fer embornals.

1, la pica és un ús a llarg termini dels productes: l'acer inoxidable és excepcionalment fort, no es veurà danyat amb el pas del temps.

2, s'enfonsa més sovint amb contacte d'aigua: l'acer inoxidable no es corroirà per l'aigua, l'oxidació.

3, també s'enfonsa sovint i els olles calents, l'aigua calenta i altres tractaments -l'actual acer inoxidable amb funció resistent a la calor- no es fondrà ni es cremarà. Els productes de vidre cars també es col·loquen a la pileta per rentar-inoxidable no porta vidre trencat i porcellana.

p201612150944459183764.jpg

4, la pileta estarà exposada al sol fora de la finestra cada dia: l'acer inoxidable no es veu afectat per una forta llum.

5, la pileta és una part de l'entorn familiar: la bellesa silenciosa d'acer inoxidable és un sabor elegant. Un munt de menjar que s'ha de posar a la pica per rentar - acer inoxidable fàcil de netejar

Els principals factors que influeixen en la corrosió del dipòsit individual d'acer inoxidable són tres punts:

1. El contingut d'elements d'aliatge, generalment de contingut de crom en el 14% i 1% de níquel, no és fàcil d'oxidar l'acer. Com més gran sigui el contingut de crom i níquel, millor serà la resistència a la corrosió, com ara 304 contingut de níquel material en 8-70, el contingut de crom per arribar a un nombre de dòlars, aquests dipòsits d'acer inoxidable en general no s'oxiden.

2. El procés de fosa de les empreses de producció també afectarà la resistència a la corrosió dels dipòsits d'acer inoxidable. La tecnologia de fosa és un equip avançat i avançat, tecnologia avançada de la gran fàbrica d'acer inoxidable, ja sigui en el control d'elements d'aliatge, eliminació d'impureses, control de temperatura de refrigeració de palanquillas, es garanteix la qualitat del producte, de manera que la qualitat interna és estable i fiable; . Al contrari, alguns equips petits d'acer retrocedeixen, procés cap enrere, procés de fosa, les impureses no es poden eliminar, la producció de productes inevitablement s'oxirà.