Casa > Exposició > Contingut

ha pica i aixeta de coincidir

Jun 10, 2017

1. acer inoxidable pica amb acer inoxidableAixeta d'acerés millor. Si es poleix la superfície de la pica, pot ser cromat.

2. polits línies són més evident, amb l'acer inoxidable es veuen bé, o Ràcords en llautó de l'aixeta coure (Aquesta superfície es veu i acer inoxidableAixeta d'acergairebé).

3. artificial marbre / pica de granit, pintura d'esprai la superfície, del mateix color, la gestoria que coincideixin amb opcional.

p201611181526085227748.jpg

Des d'un punt de vista funcional

Ha de ser calent i fred!

A. amb LED de la pantalla electrònica touchpad per ajustar la temperatura, veient és molt impressionant, molt elegant, fresc, però vostè realment vol utilitzar, tindrà en compte la diferència de 30 graus i 33 graus? Això ha Tucao, avorrit de disseny.

B. amb dutxa cap, o simplement estirar la capçalera. Això és adequat per a una pica gran, es pot treure l'ast amb el rentat de l'atzar, també pot triar a la primavera, però també és convenient. Treure el tub, hi ha d'acer inoxidable, corda de niló. El so d'acer inoxidable és gran, si la qualitat és pobre, es trencarà com pollastre. El niló corda sense soroll, però amb molt de temps es va plantejar.

C. outlet amb llums vermelles i blaves de LED, amb la temperatura canviarà color. Però em sento res a utilitzar.

M. canonada sortida amb canvi de Tacte frontal, això també és bo, de vegades les mans de farina enganxós ah, ah oli, no vull tocar el mànec, el braç tocat, que i toqueu i obrir.