Casa > Exposició > Contingut

ronda undermount dipòsit inoxidable

Jun 13, 2017

L'acer inoxidable és una espècie de metall que s'utilitza en el bany, la cuina i el bany, pot ser molt bo per evitar l'ús d'equips d'òxid, és un material molt bo. Per descomptat, el millor material de la pileta és d'acer inoxidable, la ronda rodona d'acer inoxidable és una pileta, a continuació, com instal·lar ròcols d'acer inoxidable?

Dipòsit de rodes sense fils d'acer inoxidable - instal·lació de descomposició sense fils d'acer inoxidable instal·lada

En primer lloc, la instal·lació de la canonada d'entrada de la aixeta, aquest pas és molt important, ens instal·larem a l'aixeta al costat de la canonada d'entrada connectat a l'interruptor d'entrada, la instal·lació ha de prestar atenció a la convergència de l'empresa, no és fort, pot provocar fugues i altres problemes que poden ser directament a la pica no es pot utilitzar, però també prestar atenció a un detall, és a dir, la posició de la canonada d'aigua freda i calenta, no confosa.

p201703011652152217738 (1).jpg

A continuació, instal·leu el forat de desbordament de la canonada d'aigua, el forat de desbordament és per evitar el desbordament del dipòsit d'aigua per protegir el forat, per tant, quan instal·leu el forat de desbordament en el tub d'aigua, fixeu-vos en la seva convergència amb el dipòsit al segell, assegureu-vos que el forat de desbordament de la canonada d'aigua no es filtri. Seguit per la instal·lació de la cistella, cistell de filtre sota la canonada d'aigua de la instal·lació, l'atenció principal entre la canonada d'aigua i la convergència entre el tanc, no només per ser forts, sinó també per segellar.

Incrustat rodó d'acer inoxidable - com instal·lar lavabo de rodó d'acer inoxidable

La instal·lació de la canonada de drenatge general, en general la gent comprarà dues pileta de filtre, però la distància entre les dues canonades prop dels treballadors de la instal·lació, d'acord amb la situació real del tall de tubs de drenatge, aquesta vegada Preste atenció al segellat entre cada interfície, es produeixen problemes d'escapament d'aigua comuns en aquestes convergències.

Finalment, instal·leu el dipòsit de reforç del cupó, la pica a la taula, la necessitat del dipòsit i la taula entre la instal·lació de suport dels cupons, el dipòsit instal·lat fermament, per evitar petits buits que conduïssin al dipòsit al voltant de l'agitació. Aquí instal·lem la pica de la cuina per completar, hem de prestar atenció a la instal·lació una vegada finalitzada la inspecció per veure si hi ha altres problemes i després intentar trobar que no hi ha cap problema en l'ús oficial.