Casa > Exposició > Contingut

ronda bol de pica d'acer inoxidable

Jun 01, 2017

El primer cost és relativament baix, pot ser la producció en massa, de fet, aquests són els factors més importants del negoci, com molts amics han notat l'armari en general, el mercat és sovint una gran marca de particleboard, és perquè particleboard pot ser convenient per producció de la fàbrica i transport de llarga distància, així com la instal·lació del mestre treballadors convenients. id'acer inoxidablematerial també és així, no només pot ser integrat estampació i procés madura, alta eficiència productiva, cost relativament baix, els consumidors també poden acceptar.

En segon lloc, la vaixella de la sèrie és molt bona, vaixella i coberts i la majoria d'ells són productes ceràmics, posar en la pica quan rentat, una col. lisió lleuger i vibració no es veurà afectada, perquè l'elàstic d'acer inoxidable, pot contrarestar molta força. I a qui és la portadora tanc al lavabo esmentat a les piques de ferro colat, esmalt superfície, encara que molt fort, però perquè no hi ha cap elasticitat, sots inevitables, altres pedra de quars, ceràmica, granit també així.

p201612150944553287816.jpg

Tercer,d'acer inoxidableresistència a la corrosió, de fet, la corrosió de l'aigua és relativament gran, diran alguns amics, com l'aigua pot tenir corrosiu? Aigua pura té cap propietat corrosiu, però l'aigua conté una gran quantitat de ions, aquests ions per mitjà d'aigua, molt fàcil i el ferro i altres metalls a corrosió Electroquímica de forma, com la pica de fosa és sòlid, però si la capa d'esmalt es trenca , llavors l'aigua es fàcilment fa malbé allà per desgast. Acer inoxidable ja que conté la resistència a la corrosió metàl·lica, níquel-crom i altre rendiment és molt bo, així que no s'oxida, no de corrosió.