Casa > Exposició > Contingut

pica de cuines ronda i mugs

Jun 13, 2017

D'acer inoxidableronda pica

1, tecnologia bella, llarga vida útil. Pica de terratzo és un conjunt complet de importat motlle d'alta precisió, a través del procés de dibuix de tipus pas, per tal que la profunditat de la pica (és a dir, capacitat) que la pica ordinari domèstic fins a grans i el seu aspecte més fluida, bella, novel·la, elegant; El disseny se centra en l'aparició i l'aplicabilitat de la separació, que està ple de bells fusió contorns i corbes al mateix temps, però també demostra la seva funcionalitat i la seva aplicabilitat; importar tot controlades per ordinador cara Perla disposició, fent manual l'aparició de la transposició material estructura molecular de pica, així Olin pica aparició de la duresa de la pica ordinari 2 vegades superior, que millor pot estendre la vida útil de la tanc; importat freqüència CNC soldadura de procés per aturar la soldadura, fent la soldadura solidesa de lapica, Càrrega i així són més alts que les normes nacionals; Xarcuteria aigüera aparició després plata mat tractament, pel seu sentir bé, llum refracció és més moderat i la comparació visual de confort, tolerància més generosos.

p201703011652152217738.jpg

2, amb la funció d'osmosi inversa. Gran doble doble filtre, pot ser un filtre molt complet d'un gruix desigual de les sobres, que és molt eficaç prevenir el fenomen del miocardi clavegueram, per a la vida calent afegir il·limitat font d'energia; el contrari mitjançant un procés comú de disposició, amb silenciador i funció generada per anti-infiltracions vapor.

Canonada de desguàs cuina pica - instal·lació primer problema introducció

El primer pas, instal·lar el forat de desbordament de la canonada d'aigua i filtrar cistell baixant per la canonada d'aigua. El forat de desbordament és evitar el desbordament de la pica per protegir el forat, així quan instal·lant el desbordament forat a la canonada d'aigua, atenció al seu segell amb el tanc en el segell, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua propi no fuites. Filtrar la cistella de canonades d'aigua en la instal·lació, l'atenció principal entre la canonada d'aigua i la convergència entre el dipòsit, no només per ser forta, sinó també per segellar.

Canonada de desguàs cuina pica - instal·lació intermedi

El segon pas és instal lar el desguàs general i penjadors. Normalment la gent compra dos cistella de filtre, però la distància entre les dues canonades d'aigua són lluny, en el moment de la instal·lació, els treballadors es basarà en la situació actual en l'esqueix de canonades de drenatge coincidents, llavors ens ha de prestar atenció a cada interfície entre el segellat, el problema comú de fuita d'aigua es produeix en aquestes convergència. Després la pica es posa sobre la taula, és necessari instal·lar els vals de suport entre el dipòsit i la taula i instal·lar elpicafermament per evitar la bretxa petita en el tanc.

Canonada de desguàs cuina pica - instal·lació pas Final introducció

El tercer pas, la prova de drenatge i edge. Després de completar la instal·lació bàsica, la cistella de filtre també s'instal·la i llavors va començar a fer la prova de drenatge, quan la prova cal emplenar el dipòsit ple d'aigua, mentre provava el dos filtre cistella i desbordament forat drenatge d'aigua. Drenatge, si troba que el fenomen de interuniversitari, ha immediatament refer la ubicació corresponent per garantir que l'ús futur de cap dany. Després de la prova de drenatge fet, per assegurar que cap problema, vostè pot segellar la vora de la pica. Quan la vora de la vora amb silicona, per assegurar-se que la bretxa entre la pica i la taula de manera uniforme, no pot tenir el fenomen de Interuniversitari. Després de la finalització de la vora, la instal·lació del dipòsit serà reeixidament acabat.