Casa > Exposició > Contingut

Solucions de neteja naturals per al rentat de cuina d'acer inoxidable

Jan 22, 2018


Una de les avantatges de tenir una pileta de cuina d'acer inoxidable és fàcil de neteja i manteniment. Conèixer la forma adequada i econòmica de netejar adequadament els seus embornals no només farà que la neteja i el manteniment siguin més ràpids, sinó també més econòmics. Aquí hi ha alguns articles de cuina diaris que podeu utilitzar per netejar fàcilment i mantenir la pica de la vostra cuina.

1. Tela de rentat suau: un element que solen tenir a la cuina i que pot utilitzar durant molt de temps. Assegureu-vos que el drap de rentat que utilitzeu és suau i suau per a la vostra pica. El drap de rentat suau es pot assecar o netejar les seves safates diàriament.

2. Coixinets de fregar: els coixinets de fregar no només es poden utilitzar per a testos, sinó també per a la neteja d'aigüeres d'acer inoxidable. Aquest element comú de la llar es pot utilitzar per fregar la pileta d'acer inoxidable. Assegureu-vos de fregar les pileta en direcció als grans.

3. Sosa de coure i vinagre blanc com a solució de neteja profunda: ingredients comuns de cuina que poden netejar profundament la pica d'acer inoxidable i tornar-lo a la vida.

4. Cames de taronja i llimona: generalment llençades a la paperera, aquestes cames de fruites poden absorbir l'olor negligent i desodoritzar la cuina. Només deixeu-lo al vostre filtre durant la nit i tirar-lo l'endemà.

5. Capa molt fina d'oli d'oliva: la seva pileta brillarà com un diamant amb molt poca quantitat.

6. Soda del club: porti brillantor a la seva pica fregant-lo amb un refredador de soda. De fet, això s'utilitza per netejar els embornals que s'exhibeixen a les sales d'exposició.

5050 Undermount Double Stainless Steel Kitchen Sinks, SS-3118A.jpg