Casa > Exposició > Contingut

Nano Technology i Per què produeix un Fregadero Superior d'Acer Inoxidable

Jun 25, 2018

Hi ha un nou tipus de pica d'acer inoxidable a la ciutat. Va sortir amb una explosió. És molt superior i atractiu que els seus predecessors. Els embornals de Nano immediatament cridarien la vostra atenció quan es mostra amb els embornals típics d'acer inoxidable. Aquest tipus de pileta presenta colors vibrants i acabat superficial únic.


Desconegut per a la majoria de la gent. La tecnologia Nano ha estat al mercat durant anys. Però no hi ha massa nano piles venudes al mercat. De fet fins ara. No hi ha moltes fàbriques que puguin produir un dipòsit d'acer inoxidable nano que es pugui comercialitzar. Aquesta tecnologia és bastant difícil d'agafar per a moltes fàbriques. Fins i tot aquells que han estat operant des de fa anys.

 

Molts poden preguntar-se per què la nano s'enfonsa no és popularment venuda encara que sigui superior en qualitat. Sí, es tracta de bacteris, oli, greix, rasca, empremta digital i prova d'aigua. Definitivament fàcil de mantenir. Perfecte per a ús a llarg termini. És millor que el dipòsit d'acer inoxidable típic, però un factor clau que les fàbriques experimentades amb la nano pica era el cost. No hi ha molts compradors que estiguin disposats a arriscar-se a adquirir alguna cosa tan costós com el nano pica.

 

Avui en dia hi ha hagut un avanç recent en aquesta tecnologia i l'embornal Symbol presenta orgullosament aquests embornals de forma molt competitiva.

Nano Sinks.jpg