Casa > Exposició > Contingut

pica de cuina inox gran sol

Jun 14, 2017

La velocitat de desenvolupament dels temps és més ràpida, la ciència i la tecnologia és més desenvolupat, el mercat de tot tipus de coses són més. Com la pica de cuina a casa nostra, hi ha moltes marques del mercat. Ha sentit parlar d'unPica cuina gran solbanyera d'hidromassatge? Sap el que està passant al nostre gran banyera individual? A continuació, permetin-me presentar el procés de la conca del sol Pica cuina.

p201703291441076292869.jpg

Ha de ser diferent de la fàbrica de tanc d'aigua generalsd'acer inoxidabletractament tèrmic, escabetx posterior pot estirar la pica, tenim l'acer inoxidable directe estiraments, és a dir, "tram fred" del primer procés: no destruir l'estructura interna, físic i químic d'acer inoxidable, per mantenir la textura excel·lent de superfície d'acer inoxidable, el procés de completa protecció del medi ambient fred dibuixats trams només són utilitzats per marques de gamma alta individuals. Podem dominar flume panells i ranures utilitzant una peça plena d'acer inoxidable full estirament formant el flume formant tecnologia. Flume format un tram no és fàcil per a deformar, més durador i sense soldadura, més econòmica i bella.

L'abeurador ordinari utilitza el mètode d'electròlisi per a la superfície a través d'augmentar la capa, la capa cau el conca cos ràpidament es corroeix, la Blackening. Així no és una bona opció. Vam adoptar la tecnologia de tractament de superfícies de seda suau original, després de molts processos, mostrant la textura de seda com, no embrutar, fàcil manteniment, és més mediambientalment amistós, el nivell més alt de la tecnologia de tractament de superfícies; Tenim tot el procés de Monitorització Intel·ligent Preventiva en estacions depuradores d'aigua tanc soldadura, avançats control numèric metall tecnologia de soldadura, posicionament més precís, soldadura uniforme, més precisos aparició de la soldadura, per garantir que la qualitat de l'estable Flume i tenen una vida més llarga.