Casa > Exposició > Contingut

gran aigüera de cuina individual

Jun 14, 2017

Curs de desenvolupament de la pileta d'acer inoxidable

1. La primera aparició d'embornals d'acer inoxidable com aquesta, d'una única funció, a més de la pica és molt faucet, bàsicament no hi ha altres funcions.

2. La segona generació d' embornals d'acer inoxidable per primera vegada a considerar l'ús d'aigua pot desbordar problemes, de manera que el disseny del forat de desbordament del fons de la conca i el disseny del sistema d'aigua de desbordament per evitar el desbordament.

3. El canvi d'aquesta generació de productes és el dibuix de filferro d'acer inoxidable i la mòlta i altres processos, va canviar la forma de mirall única del producte anterior, resistència al desgast més resistent.

4. Aquesta generació de productes es basa principalment en els aspectes de disseny d'una forma més humana

Després d'un intens dia de feina, la casa que ens sentim cordials i càlids és el costat de la petita cuina amb la fragància del seu propi menjar, precisament per això, la cuina en la decoració moderna per cada vegada més atenció familiar. Llavors, què saps de la pileta, que s'assembla al cor de la cuina?

p201612150950132294585.jpg

Primera generació (corrent principal del 50-70)

En veure aquest embornal de ciment, podria fer que molts dels nostres amics pensin en el lavabo compartit al carreró de la infància, era una pica. Per proporcionar a moltes persones rentar-se les cares, raspallar-se les dents, rentar verdures, bugaderia, rentavaixelles i altres funcions, els embornals solen ser una escena bulliciosa, és un ús comú de les famílies xineses abans que s'enfonsen. Tot i que la responsabilitat és més, però perquè és un sistema de ciment, no només l'efecte visual d'un gran desglossament i bacteris humides de fàcil reproducció.

Segona generació (el corrent principal del 70-80)

Després de la pica del ciment, aquesta pileta de material ceràmic és la més utilitzada, la seva forma brillant a les famílies dels vuitanta acollia amb satisfacció, però aquest tipus de lavabo és molest, ja que la superfície ceràmica tindrà uns pocs porus, de manera que una vegada que la neteja és no n'hi ha prou, una mica de brutícia suau és molt senzilla per penetrar en l'impacte de la bellesa, i una vegada que el gruix del cop està propens a trencar, afectant la vida útil.

Tercera generació (corrent principal de 90 anys)

Després de la dècada dels 90, el mercat de la fregona de la Xina ha afegit materials d'acer inoxidable i de pedra com el principal "rookie", tot i que l'ús general de la superfície artificial de Shitai s'adhereix a més, però a causa de la seva bona qualitat en general, i no massa resistents a greixos i altres factors, les aigües d'acer inoxidable brutes, calents, fàcils de netejar i rendibles s'han convertit en la primera opció per a moltes famílies.