Casa > Exposició > Contingut

gran aigüera doble de cuina

Jun 13, 2017

Bona qualitat al mercat, gran pica de cuina doble , sovint amb 304 acer inoxidable mèdic com a matèria primera, i no afegeix substàncies químiques, el color és millor, el desgast, l'àcid i la resistència alcalina, capaços de suportar altes temperatures.

p201612150933207606094.jpg

No hi ha cap procés especial per al tractament superficial de la pileta d'acer inoxidable propens a ser ratllat, l'àcid i l'àlcali no són un fenomen suficient, una pica ferida és difícil de fer que la gent se senti satisfeta amb la cuina.

Actualment, en el mercat, el lavabo d'acer inoxidable de cuina doble comú és habitual, el tractament de superfície generalment es divideix en tres tipus: mat, raspallat i merceritzat. Es refereixen a la superfície de la pica tractada una vegada, dues vegades i tres vegades del procés de polit, respectivament. El tractament de polit pot millorar la resistència al desgast de la pileta, la resistència àcida i alcalina. Entre ells, després de tres pales de mercerització, s'enfonsa la major brillantor, donant una brillant experiència visual, el contacte amb el tacte de la pell també és molt delicat; i mat, dibuixant la superfície de la pica en la brillantor del menys inferior, però la durabilitat i acaben com a satisfactòria. A més, hi ha una durabilitat en els tres tipus de dipòsit d'aigua per sobre de la pica d'acer inoxidable - lavabo de superfície en relleu.