Casa > Exposició > Contingut

cuina amb pica de bar

Jun 12, 2017

En primer lloc, d'acord amb la cuina d' elecció d'espai amb pica de bar

Ranura simple, ranura doble adequada per a una cuina més petita i una barra

En el disseny modern de la cuina, la funció de la pica està, òbviament, expandida, com ara embornals i gabinets connectats al lloc, es va obrir una àrea de treball, de manera que l'embassament amb una funció d'emmagatzematge.

La ranura individual sol ser un espai massa petit per triar la família, només pot complir amb la funció de neteja més bàsica; El disseny de dues ranures s'utilitza àmpliament a la llar, per satisfer les necessitats de neteja i condicionament per separat, sinó també per la possessió correcta de l'espai i convertir-se en el preferit; Tres abeuradors o subcategories degut al disseny especial, més adequat per a un estil de personalitat de la gran cuina i bar, també disposa de remull, rentat i emmagatzematge i moltes altres funcions, però també fan que l'aliment sigui cru i es cuini per separat, estalviï temps i esforç.

p201612150939322058997.jpg

Si l'espai de la cuina és petit, trieu una sola ranura, el dipòsit doble és més adequat; com rentar-se en grans superfícies, una gran pica de lavabo és una bona opció. Si l'espai de la cuina o de la barra és més gran, l'elecció del rang és relativament àmplia, opcional, tres abeuradors o amb un embornal de pluja de drenatge.

En segon lloc, el manteniment de la cuina:

La cuina s'ha de col.locar a la cuina sota de la cuina, la cuina es manté seca, si l'aigua goteja, el més aviat possible amb un drap sec per netejar. Dipòsit d'aigua a l'interior de la cuina per ser impermeable. Si hi ha fuites d'aigua, primer comproveu la causa de la fuga, si no podeu manejar, per trobar personal de manteniment per resoldre.

En tercer lloc, el manteniment de la cuina penjada:

No col·loqueu objectes pesats a la cuina, sinó que col·loqueu elements més lleugers, com ara llaunes de condiment, vidre i altres objectes, per no fer malbé la cuina.