Casa > Exposició > Contingut

Aixeta de cuina muntar superior vs descompte

Jun 16, 2017

Aquí hi ha alguns problemes habituals a la pica de la cuina .

Aixeta d'escalfament

Si l'aixeta s'està escapant, generalment es troba al llarg de la aixeta i fregui les fuites del lloc de connexió, llavors sens dubte és el segell del problema, la tuerca granca fixa fixada a la part inferior s'ajusta, mireu com fer-ho! Si encara està en ús, pot ser executar el coixí de goma, primer afluixar la femella gran, i després posar el coixí de goma, generalment es pot resoldre.

Tub d'aigua calenta i freda d'aixeta

El canó d'aigua freda i calenta es cargola a la part inferior de la aixeta, el mateix es pot estrenar, generalment es pot resoldre. Si no és així, és probable que la matèria de goma fora del problema, la canonada d'aigua calenta i freda es torne a baixar, per veure quina és la funda de goma al final, reparar-la bé després de l'estrenyiment.

La connexió entre la pica i la taula

Si hi ha un buit, es pot resoldre el cola de vidre, comprar cola de vidre de tub, i després enganxar-lo en el buit, i així successivament, durant 24 hores, el mitjà no s'utilitza i s'abusa de la pica, el gel de vidre després de la solidificació. , pots fer servir. És important tenir en compte que l'aigua que l'envolta s'ha d'assecar abans de fregar.

El tub d'aigua s'està escapant.

Les pèrdues d'aigua són més freqüents. Si es tracta de la canonada d'aigua per convertir el lloc de fuita d'aigua, la propera rotació de la canonada no és fàcil de desmuntar, fins i tot si la demolició és molt difícil d'instal·lar, així que suggereixo que utilitzeu cola de vidre o pistola de cola de fusió en calent en aquesta rotació. el lloc daub una setmana, després de l'assecatge, crec que es pot resoldre.

Si es troba sota la rosca de la rosca de la rosca de l'aigua on es fuga, aprima la rosca, no es pot resoldre el coixí de goma, la matèria primera serà embolicada per estrènyer, generalment es pot resoldre.

Hi ha un buit a la paret del lavabo

Aquest tipus de més problemàtic, general, suggereixo que tothom encara canvia uns quants, soldadura, ha de trobar un lloc professional de soldadura d'acer inoxidable, ha de desmuntar-se, i la soldadura deixarà una cicatriu de soldadura molt antiestètica.