Casa > Exposició > Contingut

Aixeta de cuina un sol mosquetó superior

Jun 16, 2017

Sovint, una sola ranura d'acer inoxidable en el 635 * 560 * 200 o 520 * 370 * 200 és molt bona opció. I aquest tipus de preu d'embornal és relativament barat entre 50 i 100 en el rang i la bona qualitat d'aquesta part de l'usuari encara és acceptable.

Crec que estem experimentant que el problema és similar:

Trieu una doble ranura, però l'espai limitat a casa, la cuina no és prou gran; Una única ranura, la pica no és prou gran, com a màxim, només es pot instal·lar una olla.

p201703011107585223284.jpg

En primer lloc, veiem la conca de l'etapa i la diferència de la instal·lació de la plataforma escènica:

A més de la diferència visual, de fet, ocupen l'espai i la mida és igual.

Per tant, si es tracta d'una petita cuina d'apartaments, l'espai és limitat, i voleu aprofitar més l'espai, podreu comprar tant com sigui possible un sol espai.

Però la premissa és que hi ha una conca amb testos, així:

Bolígrafs grans, juntament amb tests a la conca, conca instantània a doble conca. En general, aquesta conca pot ser una conca de desguàs, no pot ser una funció de drenatge. Gran conca de testos a la conca, lliscant a la sola conca per lliscar molt convenient.

Vegeu aquí, algunes persones es molesten amb el treball de neteja del vàter és massa gran. De fet, sempre que s'utilitzi la llar per tirar l'aixeta, no s'ha de preocupar per la pica, la taula i altres problemes de neteja. Tireu els minuts de la aixeta per ajudar-vos a aconseguir-ho.

Parlant aquí, presumiblement hem endevinat el que és "doble tragamonedas canviar tres tragamonedas".

Trieu una doble ranura de la cuina, la cuina generalment és més gran, la quantitat de cuina compartida més famílies. El doble canal canvia tres canals, a través del paper auxiliar auxiliar de la conca, podeu fer un bon ús del grup d'espai.

A més de la mida de la pica , per al material, Xiao Bian aquí per donar-vos suggeriments.

Els subministraments de cuina com a articles d'ús freqüent, han de ser seleccionats duradors. Quan triem la pica, el material és molt crític. Si trobeu un embornal de 3 mm i 4 mm d'espessor, llavors uniu-vos ràpidament al pla de comanda.

A més, el material del tanc actual, inclòs l'acer inoxidable 201 i l'acer inoxidable 304, i el material d'acer inoxidable real 304, no són oxidats, més duradors, de manera que Xiaobian va suggerir el màxim possible per comprar 304 piles d'acer inoxidable. 304 material i més fàcil de netejar, per reduir els problemes causats per molts problemes de neteja, com ara residus de taques tossudes.