Casa > Exposició > Contingut

Mètode de reemplaçament de canonades de rentat de cuina

Jun 16, 2017

Prepareu el material de la següent manera: Compri un tubs d'aigua potable nous, claus, vàlvules triangulars, matèries primeres, aixetes de mànega.

Si la vàlvula triangular de la família s'evita, primer canvieu una vàlvula de triangle. Amb una clau per treure la vàlvula anterior, la nova vàlvula és el millor coure, per tant, més durador, per trobar-se en el fil, hi ha una certa quantitat de bobines de matèries primeres, enredades quant d'aquest propi mestre, el final de la filtració per al finalitat última. A continuació, torçar la nova vàlvula de triangle de llautó, un total de 2, una vàlvula triangular de tub d'aigua calenta és una vàlvula triangular de canonada d'aigua freda.

p201612150949308369927.jpg

Ara comença a connectar correctament la mànega de l'aixeta i l'aixeta. L'aixeta a casa no es trenca, així que utilitzo l'antic directament. Els passos haurien de ser:

1, la primera carcassa de faucet directament en 2 mànegues;

2, després manguera des de baix a través de l'aixeta del Jack,

3, i després la mànega del connector de coure a l'aixeta, i 2 per estrènyer, torçar el temps ha de tenir cura de forçar, no utilitzar la força bruta, amb Chao Jin. No esclatin com es mostra a la figura següent.

Després d'haver completat aquests passos, es deixen els darrers 2 passos, i un d'ells és per reparar l'aixeta. Un és posar el fons de la vàlvula del triangle on es troben les canonades d'aigua freda i calenta, respectivament.