Casa > Exposició > Contingut

pica de la cuina pèrdua de compensació desmuntatge

Jun 14, 2017

A la pileta utilitzada a la família, el desmuntatge és molt important, si la compra de la pica de la cuina s'escapoleix , la instal·lació correcta és molt important, per la qual cosa avui voldria presentar-vos la pica de la cuina i reduir la instal·lació d'alguns dels problemes i els mètodes, espero que pugui referir-se a comprendre, convenient comprar-los més endavant.

p201612150937192396070.jpg

Introducció als problemes d'instal·lació

El primer pas és instal·lar la canonada d'aigua del forat de desbordament i la claveguera de la cistella de filtre. El forat de desbordament és evitar que el dipòsit d'aigua desbordi la protecció del forat, per tant, en la instal·lació del forat de desbordament de la canonada d'aigua, prestar atenció al segellat amb el cos de ranura, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua no fugida. En la instal·lació de la canonada de clavegueres a la cistella del filtre, l'atenció principal s'adjunta a la connexió entre la canonada d'aigua i el cos de la ranura, no només per ser ferma, sinó també per ser segellada.

Introducció als enllaços d'instal·lació

El segon pas és instal·lar la canonada de drenatge completa i la peça penjada. La gent normalment compra una pica amb dues cistelles de filtre, però dues de la distància entre les canonades d'aigua, a la instal·lació, els treballadors es basaran en la situació real de la canonada de drenatge per tallar, cal fixar-se en el segellat entre Cada interfície, el problema de fuga comú es produeix en aquestes unions. Després de la pica a la taula, heu d'instal·lar una peça que coincideixi entre el cos del canal i el taulell, i la pileta es col·locarà de manera segura per evitar els buits petits que provoquen que la ranura es mogui al voltant del cos.

Introducció als passos finals de la instal·lació

El tercer pas és dur a terme la prova de drenatge i segellar la vora. Un cop finalitzada la instal·lació bàsica, s'instal·la la cistella de filtre i, a continuació, es realitza la prova de drenatge, s'ha d'omplir el dipòsit d'aigua quan es fa la prova i es comproven les condicions de drenatge de cistelles de filtre i forats de desbordament. El drenatge, si hi ha fenomen de filtració d'aigua, ha d'anar immediatament a la ubicació corresponent per tornar a treballar, per garantir que l'ús futur no es vegi obstaculitzat. Un cop realitzada la prova de drenatge, assegureu-vos que no hi ha cap problema, es pot tancar la pica. Amb vora de segellat de silicona, per assegurar que la separació de la pileta i de la taula de manera uniforme, no pugui tenir fenomen de filtració d'aigua. Quan finalitzi la vora, s'ha acabat la instal·lació de la pica.