Casa > Exposició > Contingut

Introducció als avantatges dels embornals

Jun 15, 2017

Introducció als avantatges dels embornals

Els avantatges d'un ús raonable de l'espai: decoració de cuina domèstica convencional, lavabo, aixeta, canonades d'abastament d'aigua i drenatge, tractament d'escombraries i oleoductes, purificador d'aigua i els seus oleoductes, són el personal d'instal·lació del projecte col·locat aleatòriament, hidràulic mixt, un insegur, dos no bella, tres irracionals. i integrat mitjançant un disseny científic i racional, estàndards d'instal·lació unificats, la producció estandarditzada pot proporcionar una solució millor.

Avantatges de dos, la integració funcional: un producte amb una varietat de característiques de producte, no només en l'ús de la cuina per anar i venir canvia freqüentment, i en la compra d'un preu del producte és molt inferior al preu suma d'una varietat dels productes. A través de la integració de la funció del producte, realitza el canal de circulació del producte, la integració dels canals de compra dels clients i estalvia els recursos socials.

Avantatges de tres serveis postvenda convenients: la compra de diversos productes a través de diferents canals i empreses, els seus costos postvenda són elevats, els diferents productes necessiten trobar un negoci diferent, el negoci entre la incompatibilitat mútua, la prevaricació mútua, a l'usuari per aconseguir l'augment dels costos indirectes, integrats a través d'un únic canal, qualsevol part del problema només es pot resoldre una empresa, una preocupació convenient.

Avantatges de quatre shuxin de moda: canal integrat a través del disseny i la producció acurats de la fàbrica, van canviar el passat per decorar "desplaçar-se", quines coses tenen per als usuaris calcular la selecció, l'estil de producte diferent no és el mateix, junts sovint "Terra canó amb el fusell "no descript, i integrat a través del disseny general, el disseny integrat, l'ús d'estil clàssic, va portar la tendència a la moda de la decoració de la cuina.

Cinc avantatges, un tanc integrat i integrat no només per completar la funció de neteja dels lavabos normals , sinó també per proporcionar aigua potable directa, la funció d'eliminació d'escombraries. Els residus d'aliments ja no sopen l'aigua fins a la porta, directament des de la boca, estalvien la protecció del medi ambient i convé; hivern sense l'ús d'aigua freda mossegada per netejar, un petit tresor de cuina per proporcionar 24 hores de plats de rentat d'aigua calenta, cura íntima;

Avantatges Sis, disseny dúplex, mà d'obra exquisida, fàcil d'operar: pica integrada després de la connexió general del deflector, doble flocatge, reforçament de l'estructura, més força, més resistència, sense tecnologia conjunta, solució completa de la taula que pengen aigua goteig, fàcil de acumulació de brutícia a la superfície de la paret, filtració d'aigua superficial entre la paret i altres problemes. Bastidor integrat de baffle posterior, amb fabricació de materials d'aliatge d'alumini d'aviació, resistent a la corrosió, bella i duradora, i l'ús de la forma tridimensional interactiva, que amplia l'ús de la funció de lavabo. Taula de cuina alimentària per a famílies El disseny humanitzat, fàcil d'operar, no només pot penjar una varietat de vaixelles i plats, al costat es pot col locar una varietat d'ampolles de condiment, amb una estufa integrada, es pot escollir fàcilment la cocció.