Casa > Exposició > Contingut

Immediatament es transformen la cuina

Jul 10, 2018

Cansat de tenir la mateixa cuina? El seu antic ceràmica pica de cuines gastat? Instantàniament actualitzar la seva cuina canviant la peça central, la pica de cuines. Pica de la cuina és un del factor clau que determina l'aparença de la seva cuina. Millorant a una pica elegant nou pot renovar la bellesa de la seva cuina. A més, és més barat que totalment renovar la seva cuina o canviant el seu taulell de cuina. Alguns punts clau saber abans de canviar la seva cuina s'enfonsen.

 

Actualitzar l'estil

És tot sobre el detall quan es tracta de compres de pica de cuina. Avui en dia hi ha un munt d'opció per piques de cuina. L'estil de la pica de cuines defineix l'ambient de la seva cuina. Podria ser tradicional amb disseny de pica de cuina de masia. O podria ser chic amb piques de nano.

 

Triar alguna cosa amb funció més

Amb un salt tan enorme a la indústria marca. Fàcilment pot adquirir el seu rentamans amb accessoris que encaixa a la perfecció-lo. Tallar juntes, quadrícules, colador, el que sigui! Una altra cosa que vostè també pot considerar és el tipus de bol. Vostè pot obtenir àmplies bols si utilitzar molta olla gran i cassoles o obtenir múltiples bol per segregar les tasques.

 Double Bowl Stainless  Steel Sink.jpg

Més segur alimenticis

Múltiples piques de cuina pot separar correctament carns crus de verdures. Molts estudis Mostra que maneig carn hauria de tenir diferents estris de verdures. Contaminació dels aliments és un gran no no.

 

Cridaner embornals

Trieu davantal embornals o piques de colors vibrants a l'instant captar l'atenció del vostre convidat. Són grans declaracions contemporanis i atrevits a cuines.

 

No importa el que vostè tria. Canviant la seva pica pot canviar instantàniament l'ambient de la seva cuina. Feliços compres!