Casa > Exposició > Contingut

com utilitzar un lavabo triple

Jun 13, 2017

1, els nous usuaris de la decoració poden pintar una capa d'oli en l'aspecte del tanc per evitar la decoració dels residus metàl·lics que produeixen òxid. A més, si a llarg termini sense la pica, també es pot utilitzar una capa d'oli raspallat a la pileta per protegir la pica .

2, lavabo de neteja regular i ús d'un detergent neutre, i netejar amb aigua neta per complet. El procés de neteja ha de ser suau, evitar l'ús d'un raspall d'acer o un pinzell aspre, rentar-lo amb esponja o un drap.

3, no poseu llimona, salses, pepinillos, mostassa o una altra sal rica, o amb un aliment agressiu durant molt de temps col·locat a la pica i el panell per evitar la corrosió de la pica .

4, la pica ha d'intentar evitar el contacte prolongat amb pols de blanqueig fort, productes químics per a la llar i sabó.

5, en la mesura del possible per evitar el ganivet i la forquilla, els estris de cuina i altres contenidors rígids i forts arriben a la pileta per evitar rascar-los o tocar l'aspecte de la pica.

p201612150943531294455.jpg

6, no col·loqueu estris de baix contingut de carboni o estris de ferro colat a llarg termini a la pica, no col·loqueu el plat de goma, l'esponja de plat humit o un altre coixí de neteja deixat a la pica per evitar el llarg passat de la formació de "flotant" òxid "Spot" i així successivament.

7, si la pileta apareix "oxidació flotant", "mildiu" i així successivament, es poden utilitzar cinc pols netes o pasta de dents recoberts a l'oxidació i taques, amb un drap neta, no utilitzeu fils nets, material polit o polit per netejar el lavabo.