Casa > Exposició > Contingut

com reemplaçar la pica de la cuina amb la pileta de la bomba inferior

May 25, 2017

Reemplaçament de la instal·lació i reemplaçament de la instal·lació de la cuina sense fils k i entrada d'aigua de fons

En primer lloc, instal·leu la canonada d'entrada de la aixeta, aquest pas és molt important, s'instal·larà abans de la aixeta al final de la canonada d'entrada connectada a l'interruptor d'entrada, la instal·lació ha de prestar atenció a la cohesió de l'empresa, no paraules fermes poden provocar fugues i altres problemes greus poden permetre que l'ús de la pica sigui directament, però també prestar atenció a un detall, és la ubicació del tub d'aigua calenta i freda, no confondre l'esquerra i la dreta.

A continuació, instal·leu el forat de desbordament de la canonada de clavegueram, el forat de desbordament és per evitar que la pica surti el forat de protecció de l'aigua, de manera que en la instal·lació de canonades d'aigua en forat de desbordament, per prestar atenció al segellat amb el cos de ranura, per assegurar que el forat de desbordament de la canonada d'aigua no es filtra. En segon lloc, la instal·lació de la cistella de filtre de la claveguera, la cistella de filtres sota la canonada d'aigua de la instal·lació, l'atenció principal a la connexió entre la canonada i la ranura, no només per ser ferm, sinó també per segellar.

Substitució de la instal·lació i reemplaçament del tanc de drenatge de la cuina i del reforç

La instal·lació de tota una canonada de drenatge, normalment la gent comprarà un pica de filtre de dos filtres, però dos de la distància entre les canonades d'aigua, els treballadors de la instal·lació, es basaran en la situació real de la canonada de drenatge per tallar, en aquest moment fixeu-vos en el segellat entre cada interfície, el problema de fuga comú es produeix en aquestes unions.

Finalment, la instal·lació del reforç de les peces penjades a través del cos, submergir-se a la taula, ha d'estar en el cos del canal i la taula per instal·lar la peça de suport, la pileta s'instal·larà amb fermesa, per evitar un petit buit causat per la balança . Aquí instal·lem la pica de la cuina per completar, hem de prestar atenció a la verificació després de la instal·lació per veure si hi ha altres problemes per intentar-ho de nou, que no hi ha cap problema en l'ús formal de.

Canviar la instal·lació de la pica de la cuina no és una cosa molt complicada, però si teniu una bona paraula sobre com instal·lar-la, podeu estalviar temps i esforç. I tothom en el canvi ha de tenir cura, no espatllar la pica de la cuina. Bé, avui us presentaré aquí, esperem ajudar a tothom.