Casa > Exposició > Contingut

com reparar bol pica

Jun 11, 2017

Pica de cuines és un equip molt important, mestresses de casa ha de ser conscient de la pica de cuines ús procés serà una varietat de petits problemes, això afectarà a les nostres vides, llavors els problemes de pica de cuina, com ens hauria reparar què? Xiaobian per donar-li la descripció següent de laPica cuinamètodes de manteniment, amics interessats junts per veure-ho!

Reparació de pica d'acer inoxidable - fuites d'aigua

Si la fuita d'aigua a causa de la fuita d'aigua, en general, hauria de ser l'eix de la Junta de l'eix danyat, mentre el coixí eix pot substituir un. Amb les alicates es lligaran a estirar la tapa, al seu torn solt després de la retirada, amb un clip per eliminar la mòlta de l'eix de la Junta poden ser substituïts amb un nou.

p201703311003024069186.jpg

D'acer inoxidablereparació de pica-Desgast seal

El buit sota la ranura és probable que sigui degut al desgast de la Junta en la glàndula triangular. En aquest moment, només utilitzar l'eina per girar el cargol líder, treure el cargol i lligar el responsable, treure la glàndula, llavors treure la Junta triangular dins la glàndula i reemplaçar-lo amb una nova Junta triangular sí.

D'acer inoxidablereparació de pica-solt

La raó per la fuita d'aigua a la confluència de la pica és probablement que la rosca de la gorra de l'aixeta està solt i el problema es pot resoldre immediatament els re-estrenyi la rosca gorra o canviar a Nova Junta. Alguns de la substitució del personal de manteniment professional per reparar millor millor maquinari o problemàtic.

Reparació de pica d'acer inoxidable - envelliment de la canonada d'aigua

Canonades d'aigua de l'envelliment, segellat no és en lloc tan llarg com la substitució per a maquinari específic en això. En la instal·lació del maquinari, la canalització d'impureses diverses cal completament suprimir, per evitar el rodet d'interferència, bloquejant el fenomen. Alguns de la substitució del personal de manteniment professional per reparar millor millor maquinari o problemàtic. Clavegueram endollant-se aigua fuita només cal eliminar les deixalles poden ser, però no poden aclarir o permetre que professionals de Draga millor, per evitar la situació empitjora.