Casa > Exposició > Contingut

Com treure la gota d'edat a la pileta de la cuina

Jun 16, 2017

Stainless Steel Kitchen Sink Mètode de neteja:

Part 1: La neteja de la pileta per començar des de la base, el començament de l'ús de la paret es pot recobrir amb una fina capa d'oli, en la mesura del possible aïllar la superfície del contacte del tanc d'aigua amb substàncies corrosives. La nova decoració de la llar no aboca aigua residual a la pileta, no utilitzeu productes de neteja que continguin clor, com ara embornals de lleixiu, elements corrosius i solucions si es cau a la pica, s'ha d'esbandir l'aigua immediatament netejar i secar immediatament amb una tovallola.

Part2: La pica s'ha de netejar amb freqüència, utilitzeu detergent neutre, fregueu-lo suaument i, després, esbandiu-lo amb aigua i utilitzeu una esponja o draps secs, estalviï l'ús de raspalls d'acer o raspall d'escombraries per evitar l'adhesió de partícules metàl·liques al parament de la pica, amb el temps, fàcil produir taques d'oxidació, o l'aspecte de les rascades de la pica; no facin que les gotes d'aigua restants a l'aspecte de la pica, el contingut d'alts ferro pot conduir a l'aparició de la pica vermella de color taca; Si es produeix una taca, la deposició es pot eliminar usant una baixa concentració de solució de vinagre. Finalment netejar-ne amb aigua completament.

PART3: Espolvorear una mica de sal al lloc greix, netegeu-lo amunt i avall amb l'embolcall de plàstic vell, netegeu-lo amb aigua tèbia diverses vegades, també podeu deixar que el lavabo sigui nou. A la vorera de la cantonada i l'aigua es pot submergir amb un raspall de raspall o raspall de dents, aigua sabonosa, esbandida de netejador, la coberta submergida es pot remullar amb aigua gelada càlida durant més de 10 minuts per netejar, per aconseguir l'efecte de descontaminació ideal . PART4: No es pot ignorar la brutícia de l'aixeta, per fer front a l'envelliment de la brutícia es pot submergir amb un agent de neteja de la bola d'acer per netejar-lo, amb aigua neta i després amb un drap humit dipositat en pasta de dents o directament amb talls de llimona repetidament. esborrar, pot deixar que la aixeta restauri la brillantor. Si hi ha una taca d'aigua a la faucet que és difícil de treure, es pot netejar diverses vegades un llimona fresc en cercles a la faucet i es pot eliminar de manera eficaç la taca d'aigua. Si la humitat residual a la pica produeix un dipòsit mineral, es pot eliminar amb aigua tèbia i vinagre, així com pasta de dents o pols de talc.